Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 18:04

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εχασε στο Μεσολόγγι ο Εθνικός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που δέχτηκε στα μέσα του β’ ημιχρόνου ο Εθνικός Καλαμάτας ηττήθηκε χθες στο Μεσολόγγι από την τοπική ομάδα με 1-0.

Η Καλαματιανή ομάδα είχε αρκετά καλή παρουσία στο παιχνίδι και με λίγη τύχη θα μπορούσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στην πρωτοπόρο. Αγωνίστηκε με τρεις σημαντικές απουσίες, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μετέβησαν στο Μεσολόγγι για το ματς οι Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Τασία Φιλανδριανού και Κατερίνα Κόντη.

Στο α’ ημίχρονο ο Εθνικός είχε δύο καλές στιγμές για να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως οι Βουτσά και Καλύβα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Συγκεκριμένα στο 26’ ο Παναγιωτοπούλου κατόρθωσε να αποκρούσει την μπάλα στο απευθείας φάουλ που εκτέλεσε η Βουτσά. Στο 35’ η Καλύβα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 68’ η Γιαννακά με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από λάθος της αμυντικής γραμμής.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Παναγιωτόπουλου, Φ. Παπαδημητρίου (46’ Βάτσικα), Κ. Παπαδημητρίου (92’ Φουντούλη), Μόκκα, Τζουμερκιώτη, Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά (90’ Παπαδογεώργου) Γραμητσάρη, Μαρκουτσά Γατσούλια (88’ Τσώλου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δημητρακοπούλου, Καλύβα, Σπηλιοπούλου, Πουλακίδα, Σακκά, Λεμπέση, Παναγιωτακόπουλου (84’ Τσιγάρου), Μυκονιωτάκου (37’ λ.τρ. Τσαμπούκου), Τσακάκου, Ελευθεράκη, Βουτσά.