Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 19:02

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-0: Ο Τηλεμάχου “μίλησε” και πάλι στο φινάλε!

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-0: Ο Τηλεμάχου “μίλησε” και πάλι στο φινάλε!

 

Με γκολ του φορμαρισμένου Θανάση Τηλεμάχου στο 87’ ο Τέλλος Αγρας πήρε μεγάλη νίκη χθες επί της Μάνης με 1-0 και ανέβηκε στην 6η θέση μαζί με την Κυπαρισσία και την Σπερχογεία.

Ο 26χρονος επιθετικός αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αποδεικνύεται... λίρα εκατό για τους “ερυθρόλευκους” μιας και έχει σημειώσει τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες.

Ο χθεσινός αγώνας στο γήπεδο των Γαργαλιάνων δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και φαινόταν πως θα έληγε 0-0, όπως και το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Ομως στο 87’ ο Γεωργιόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και έδωσε στον Βέλλη που σούταρε, ο Λίβας δεν μπλόκαρε σταθερά και ο Τηλεμάχου με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου απείλησε δύο φορές με τους Βέλλη και Γεωργιόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν πιο γρήγορος με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν καλές στιγμές με τους Τηλεμάχου και Γεωργιόπουλο, ενώ η Μάνη που είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά αδυνατούσε να βγάλει κλασικές φάσεις απείλησε με δύο σουτ του Ασημακόπουλου που δεν βρήκαν στόχο.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Κυριόπουλο.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Δασκαλάκης, Γεωργόπουλος, Αναστασόπουλος, Κάππος (62’ Αλεξανδρόπουλος), Σταθόπουλος, Μπολούν, Καραμπότσος, Γεωργιόπουλος, Τηλεμάχου (89’ Τάρλεβ), Βέλλης.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Δουρούμης, Λυμπερόπουλος, Πετριτάι, Μπεγέτης, Μουστάκας, Σαούτης, Ασημακόπουλος, Φετάχου, Κ. Πουλάκος (78’ Π. Σπυρέας), Χελάς.

Ντεμπούτο για Ασημακόπουλο και Δασκαλάκη

Τον Κώστα Ασημακόπουλο που έμεινε ελεύθερος από το Διαβολίτσι απέκτησε μεσοβδόμαδα η Μάνη, με τον βραχύσωμο μέσο να κάνει ντεμπούτο χθες στους Γαργαλιάνους και να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση.

Αυτή ήταν η έκτη και τελευταία μεταγραφή για την ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη, μιας και είχαν προηγηθεί οι Μουστάκας, Σαούτης, Κανανάι, Λυμπερόπουλος και Λίβας.

Παράλληλα ντεμπούτο έκανε χθες για τον Τέλλο Αγρα και ο Σπύρος Δασκαλάκης που αποκτήθηκε από την Ανδρούσα. Μάλιστα ο έμπειρος μεσοαμυντικός ήταν αυτός που βρήκε το φλουρί στη χθεσινή κοπή της πίτας του Αγρα και πήρε από τη διοίκηση ως χρηματική αμοιβή 100 ευρώ.