Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 19:31

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 0-1: Εμεινε ζωντανή με το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες το απόγευμα η Α.Ε. Αβίας που κέρδισε 1-0 στην Ανδρούσα την τοπική ομάδα.

Μια νίκη που σημειώθηκε με αυτογκόλ του Υμεράσι στο 41ό λεπτό και χαρακτηρίζεται σημαντική, μιας και η ομάδα του Κάμπου βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αγωνίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Πέρα από τους βαθμούς δίνει και ψυχολογία για να τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτή όπως προαναφέραμε ήταν η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, αλλά η πρώτη εκτός έδρας, καθώς είχε επικρατήσει του Τέλλου Αγρα με το ίδιο σκορ στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Σε ότι αφορά το ματς οι δύο ομάδες στις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου, πέρα από το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια άλλη φάση.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Τριανταφυλλίδης (60’ Θεοδoσόπουλος), Κακογιάννης, Υμεράσι, Α. Καλογερόπουλος, Βλαχόπουλος, Χαρμπίλας (71’ Κάλλας), Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Διαμαντής, Μπάλας.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μάρης, Α. Καρδάσης, Αλντέσκου (53’ Γεωργαντάς), Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Π. Καρδάσης, Γιαννέας, Δ. Κορμπής, Γεωργίκος (87’ Γεωργουλέας).