Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2014 19:59

Επεισε και υπογράφει στο Μεσσηνιακό ο Σαντίκ Μπαλαράμπε

Γράφτηκε από τον

Παίκτης του Μεσσηνιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σαντίκ Μπαλαράμπε. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο διάστημα που δοκιμάζεται και το τεχνικό τιμ "άναψε το πράσινο φως" για την απόκτησή του. Ετσι εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Τσάκωνα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός όσο και ως επιθετικό χαφ, ενώ είναι κοινοτικός μιας και έχει αγγλικό διαβατήριο.


Δεν θα είναι πάντως η μοναδική προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς αυτές τις μέρες θα ανακοινωθεί και η απόκτηση ενός γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό του Νίκου Κόκκαλη, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης.
Στο αγωνιστικό σκέλος,  ο Μεσσηνιακός γνώρισε την Κυριακή στη Μανωλάδα την ήττα με 2-0 από την τοπική Δόξα και είδε τη διαφορά που τον χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στους 3 βαθμούς. Οι καλαματιανοί έχουν πάντως βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και να μείνουν άνετα στη Γ' εθνική.

"Πληρώσαμε το
κακό ξεκίνημα"

Ο Δημήτρης Τσάκωνας μιλώντας στο "Ν" για το παιχνίδι της Κυριακής τόνισε ότι: "Οπως στο Αργος, έτσι και στη Μανωλάδα δεν μπήκαμε καλά. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υπήρχαμε σαν ομάδα και δεχτήκαμε γρήγορα γκολ. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Καμιά φορά χρειάζεσαι και τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα. Εμείς πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα. Το αφήνουμε όμως και κοιτάμε τη συνέχεια. Μένει ένας ακόμα γύρος και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται".
Στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου ο Μεσσηνιακός θα υποδεχτεί το Μεσολόγγι  , το οποίο νίκησε εκτός έδρας την πρωτοπόρο Α.Ε. Καραϊσκάκης και θα έρθει στην Καλαμάτα αποφασισμένο για βαθμούς ώστε να ελπίζει σε παραμονή.
Οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν πάντως πάνοπλοι, αφού επιστρέφει ο Τσουλάκος που εξέτισε την ποινή του.