Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 12:58

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Εδωσε τα χέρια με Δρούγα

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Τάκη Δρούγα θα πορευτεί η Α.Ε. Μάνης στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Ο πρώην τεχνικός του Πανθουριακού και της Καλαμάτας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ΑΕΜ και χθες επρόκειτο να κάνει την πρώτη προπόνηση. Το ντεμπούτο του στον πάγκο θα γίνει το Σάββατο κόντρα μάλιστα στην πρώην ομάδα του, αφού η Μάνη θα φιλοξενηθεί από τον Πανθουριακό στο γήπεδο της Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς”.

Ο Δρούγας παίρνει τη σκυτάλη από τον Φραγκίσκο Κεράνη, που παραιτήθηκε μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα με τον Εθνικό. Θυμίζουμε, ότι η Α.Ε. Μάνης είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον Παναγιώτη Πολίμο για να αναλάβει το Σεπτέμβριο ο Κεράνης, έχοντας συνεργάτη τον Κώστα Μίντζηρα.

Στις ακαδημίες ο Μίντζηρας

Ο Κώστας Μίντζηρας θα συνεχίσει πλέον μόνο στις ακαδημίες της Μάνης, όπου ήταν προπονητής, ενώ στην ανδρική ομάδα ο Τάκης Δρούγας θα έχει συνεργάτη τον τεχνικό διευθυντή Ηλία Λουκαρέα, ο οποίος ήταν και αυτός που χειρίστηκε το θέμα προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κεράνη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Μάνη θα αγωνιστεί σ’ ένα ακόμα ματς με σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους εδώ και καιρό τραυματίες Τζίφα, Χατζηπαναγιώτη, Μιχαλέα (ο οποίος μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει) και τον Π.. Πουλάκο που τραυματίστηκε πρόσφατα. Ακόμα αμφίβολη για το ματς με τον Πανθουριακό, κρίνεται η συμμετοχή του Ασημακόπουλου.