Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 13:16

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Το ντέρμπι με Απόλλωνα δεν θα κρίνει τον τίτλο”, πιστεύει ο Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Το ντέρμπι με Απόλλωνα δεν θα κρίνει τον τίτλο”, πιστεύει ο Παλαμάρας

 

Πάνοπλος και με τη ψυχολογία στα ύψη προετοιμάζεται ο Α.Ο. Διαβολιτσίου για το πιο δύσκολο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρωτοπόρος της Α’ τοπικής θα φιλοξενηθεί το Σάββατο από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμάτας στο ντέρμπι κορυφής της 18ης αγωνιστικής. Ο ΑΟΔ έχει αέρα 4 βαθμών από τον Απόλλωνα, ο οποίος όμως αγνοεί, όπως και το Διαβολίτσι, την ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0, ενώ στο κύπελλο ο Απόλλωνας είχε νικήσει με 3-1 σε νοκ – άουτ ματς στις 15 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Εκεί δηλαδή, όπου θα διεξαχθεί το μεθαυριανό τρίτο κατά σειρά μεταξύ τους ντέρμπι. Ενα παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη του τίτλου.

Το Διαβολίτσι με διπλό αγκαλιάζει το πρωτάθλημα, ενώ με ισοπαλία θα διατηρήσει το +4. Αντίθετα με ήττα, η διαφορά θα μειωθεί στον ένα βαθμό και θα υπολείπονται 12 αγωνιστικές.

"Να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε τους 3 βαθμούς"

Ο Κώστας Παλαμάρας μιλώντας στην “Ε” για τη μονομαχία με τον Απόλλωνα τόνισε αρχικά ότι: “Οπως σε όλα τα ματς, έτσι και με τον Απόλλωνα θα πάμε για να κερδίσουμε. Το έχω πει αρκετές φορές, ότι στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Είμαστε καλά, δεν έχουμε τραυματισμούς και αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου πιστεύει πάντως ότι δεν τελειώνει τίποτα το Σάββατο, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. “Η ομάδα θα είναι πρώτη μετά το ματς, είτε με έναν, είτε με τέσσερις, είτε με εφτά βαθμούς διαφορά. Αν κερδίσουμε θα έχουμε μεγαλύτερη βαθμολογική άνεση, αλλά το ντέρμπι δεν θα κρίνει τον τίτλο. Εχω ξαναπεί πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο και κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία. Για μένα είναι το ίδιο δύσκολο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπως και αυτό μέσα στην Ανάληψη. Ολες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς και θα πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε, για να πάρουμε τον τίτλο”.

Να σημειωθεί ότι το Διαβολίτσι θα δώσει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα μεταβεί στην Κυπαρισσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ. Ο Κώστας Παλαμάρας προσμένει από τους παίκτες του να φύγουν αλώβητοι από αυτά τα ματς και να βρεθούν πιο κοντά στον τίτλο.