Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 12:39

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια

Γράφτηκε από τον

 

Με το μεγάλο διπλό της περασμένης Κυριακής στο Αργος επί του Παναργειακού, η Καλαμάτα έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής και την απευθείας άνοδο.

Η Μεσσηνιακή ομάδα είναι στην κορυφή με 4 βαθμούς διαφορά από τον Ασπρόπυργο και 9 από τον Παναργειακό. Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια όπου η “Μαύρη Θύελλα” θα στοχεύσει σε ισάριθμες νίκες. Αρχικά την Κυριακή (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) με την Ενωση Πελλάνας και την επόμενη εβδομάδα με τον ΑΟ Κατασταρίου.

Εκτός ο Ζαχαρόπουλος,

αμφίβολος ο Μάρκοβιτς

Αγωνιστικά, ο Ζαχαρόπουλος που χτύπησε στο Αργος δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής, ενώ ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος που θα μείνει εκτός δράσης. Για τον αγώνα με την Ενωση Πελλάνας δεν υπολογίζεται ούτε ο τραυματίας Αντωνιάδης, ενώ αμφίβολη είναι προς το παρών η συμμετοχή του Μάρκοβιτς που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας.

“Φωνάζουν” στην Αργολίδα

Στην Αργολίδα “φωνάζουν” ακόμη για την διαιτησία στον αγώνα με την Καλαμάτα. Μετά την διαμαρτυρία της ομάδας του Παναργειακού και η ΕΠΣ Αργολίδας εξέφρασε με επιστολή της στην ΕΠΟ παράπονα για την διαιτησία, ζητώντας μάλιστα συνάντηση με την επιτροπή διαιτησίας και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο.

Εδώ βέβαια πρέπει να επισημάνουμε ότι το βίντεο του αγώνα είναι διαφωτιστικό όσον αφορά τις τρεις φάσεις που φώναξε ο Παναργειακός. Στο δεύτερο πέναλτι που ζητά πράγματι υπάρχει χέρι (το οποίο ο διαιτητής θεώρησε ακούσιο) και είναι η φάση για την οποία μπορεί να γίνει λόγος.

Στην πρώτη περίπτωση που ζητούν πέναλτι η μπάλα έχει βρει καθαρά στο στήθος του παίκτη της Καλαμάτας, ενώ και στο γκολ που πετυχαίνει η ομάδα του Αργους στο 90’ ο σκόρερ είναι καθαρά σε θέση οφσάιντ.