Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 14:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Αμφίβολος και ο Μαστραντωνάκης με Πελλάνα

Γράφτηκε από τον

Nα διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο Ασπρόπυργο έχει την ευκαιρία η “Μαύρη Θύελλα” μιας και θα αγωνιστεί ενώπιον του κοινού της.

Η Καλαμάτα θα υποδεχτεί κατά σειρά την Πελλάνα Καστορείου την προσεχή Κυριακή και τον Α.Ο. Κατασταρίου στις 17 Φεβρουαρίου.

Η Πελλάνα και ο Α.Ο. Κατασταρίου μπορεί να μην έχουν βλέψεις ανόδου, αλλά πρόκειται για δύο ομάδες που μπορούν να κάνουν τη... ζημιά αν υποτιμηθούν. Γι’ αυτό και η Καλαμάτα οφείλει να είναι σοβαρή προκειμένου να μην έχει απώλειες, που μπορεί να της στοιχήσουν στο δρόμο για τον τίτλο.

Για τον αγώνα με την Πελλάνα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζαχαρόπουλος και Αντωνιάδης, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των επίσης τραυματιών Μάρκοβιτς και Αθανασόπουλου, αλλά και του Μαστραντωνάκη. Ο τελευταίος χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Στα αξιοσημείωτα για τον μεθαυριανό αγώνα είναι ότι στον πάγκο της λακωνικής ομάδας κάθεται ο πρώην τεχνικός του Παμίσου, της Κυπαρισσίας και άλλων ομάδων, Αλέξης Μαντζούνης.