Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 18:41

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Νίκη – άλμα για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Νίκη – άλμα για την παραμονή

 

Την προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία συνέχισε η Α.Ε. Αβίας, που αργά το απόγευμα του Σαββάτου, κέρδισε στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 1-0.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Κάμπου, μετά την εκτός έδρας επικράτηση της με το ίδιο σκορ την προηγούμενη αγωνιστική επί της Ανδρούσας. Με εξαίρεση τη νίκη στα χαρτιά την 14η αγωνιστική (ματς με Α.Ο. Φαραί), η Α.Ε. Αβίας είχε μία ισοπαλία εντός έδρας την 9η αγωνιστική και από εκεί και μετά μόνο ήττες σε 6 παιχνίδια. Ολοι στην ομάδα θεωρούν ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί και κάνουν την προσπάθεια τους για να πετύχουν το στόχο τους, αφού ακόμη υπάρχουν πολλά παιχνίδια.

Το “χρυσό” όπως αποδείχθηκε γκολ σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Δημήτρης Κορμπής. Το είχε κερδίσει νωρίτερα ο Π. Καρδάση μετά από μαρκάρισμα των Δουρούμη, Ανδρεάδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες φάσεις για γκολ, κυρίως με τους Π. Καρδάση, Δ. Κορμπή και Γεωργαντάς, αλλά οι τρεις παίκτες δεν βρήκαν δίχτυα. Στις δύο πρώτες ευκαιρίες, ο Τσούλος κατάφερε να αποκρούσει, ενώ στην τρίτη, ο Γεωργαντάς έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, αν και έχει παράπονα για ένα ακυρωθέν γκολ, Ηταν στο 72’ όταν ο Παπανικολόπουλος έφτασε από τα πλάγια στην αντίπαλη εστία, καθώς ελίχθηκε σχεδόν στην γραμμή του άουτ και κατάφερε να σκοράρει, όμως ο διαιτητής Καρβούνης με τη σύμφωνη γνώμη του α’ βοηθού το ακύρωσε υποδεικνύοντας ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν ο παίκτης του Ολυμπιακού σκοράρει.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν παράπονα από την Επιτροπή Διαιτησίας, γιατί θα μπορούσε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν έβαλε πιο έμπειρους βοηθούς διαιτητές.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Τσίκινης έκανε ότι καλύτερο μπορούσε από τον πάγκο, όμως δεν είχε στη διάθεση του, δύο έμπειρους παίκτες τον Γουλιέλμο Αντωνίου και τον Φώτη Γεωργιόπουλο, οι οποίοι θα έδιναν σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μάρης, Α. Καρδάσης, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Γ. Καρδάσης (55’ Γεωργαντάς), Κ. Κορμπής, Γιαννέας (46’ Πολυμενέας), Π. Καρδάσης (87’ Αλντέσκου), Δ. Κορμπής, Γεωργίκος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Κατσίποδας (83’ Βλαχάκης), Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Ανδρεάδης (87’ Αβιζιώτης), Γιαννόπουλος, Πολίτης, Πατσιώτης (78’ Κ. Παναγιωτόπουλος), Σκαφιδάς (57’ Μυστριώτης), Παπαβασιλόπουλος, Παπανικολόπουλος.