Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 18:13

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1: Διπλό τετράδας με Ανδρώνη στο 89’

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ του Λυκούργου Ανδρώνη στο 89’ ο Τσικλητήρας νίκησε χθες στο Μελιγαλά με 1-0 τον τοπικό Εθνικό και είναι πλέον μόνος στην 4η θέση της Α’ τοπικής, αφήνοντας στην 5η θέση τους γηπεδούχους.

Ο Εθνικός ηττήθηκε μετά από 4 μήνες στο γήπεδό του και πρώτη φορά εντός με τον Πσναγιώτη Πολίμο στον πάγκο, σ’ ένα ματς που κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα νεύρα. Μάλιστα μετά το γκολ ο Διακουμής είδε για επικίνδυνο παιχνίδι τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ρέφερι Κουτσαναστάση.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε, όπως προαναφέραμε στο 89’ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Χρ. Τρίψα, ο Ν. Παπαγεωργίου πήρε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Λ. Ανδρώνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 95’ ο Εθνικός άγγιξε την ισοφάριση με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρούπη, αλλά ο Ντουγέρογλου πετάχθηκε στο “Γ” και κράτησε το 0-1.

Ο Κουρούπης είχε βρεθεί κοντά στο γκολ και στο πρώτο μέρος, όταν ο Παπαθεοδώρου τον έβγαλε μόνο σε κενή εστία, αλλά η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία. Ο Εθνικός διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 75’ σε κράτημα του Καρατζούλια, ενώ και ο Τσικλητήρας ζήτησε πέναλτι στο 55’ σε χέρι αμυντικού.

Βοηθοί του Κουτσαναστάση ήταν οι Αδαμόπουλος και Τσοπανάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλλας, Χαρίτος (75’ Δημητρίου), Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, (88’ Παπαδόπουλος), Ξυδιάς, (60’ Ρουμελιώτης), Καρατζούλιας, Παπαθεοδώρου,Λάγιος, Κουρούπης.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέροτλου, Ι. Τρίψας, Γεωργιάδης (46’ λ.τρ. Ανδρώνης), Σεφεράσι, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Σούλα, Ιλιάζι (70’ Ζίου), Χρ. Τρίψας (93’ Κουρεμπανάς), Διακουμής, Κ. Μεμά.