Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 19:19

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Σπουδαίο τρίποντο με 10 παίκτες και σκόρερ τον Βέλλη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Σπουδαίο τρίποντο με 10 παίκτες και σκόρερ τον Βέλλη

Την πέμπτη εντός έδρας νίκη του σε εννέα αναμετρήσεις σημείωσε χθες ο Τέλλος Αγρας που επιβλήθηκε με 1-0 της Σπερχογείας.

Με αυτή τη νίκη οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους “Ταύρους” στην έκτη θέση της βαθμολογίας και υπερτερούν στην ισοβαθμία. “Χρυσός” σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου ήταν ο Γιώργος Βέλλης που σημείωσε το δέκατο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο Αγρας έπαιζε με 10 παίκτες από το 55’ λόγω αποβολής του Τάρλεφ και παρόλα αυτά κατόρθωσε να σκοράρει, είχε ένα δοκάρι με τον Βέλλη και κράτησε μέχρι τέλος το προβάδισμα.

Από την άλλη η Σπερχογεία έφυγε ηττημένη από το γήπεδο, ύστερα από τρεις σερί νίκες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και υπερείχαν στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα έχασαν τέσσερις καλές ευκαιρίες με τους Τηλεμάχου, Δασκαλάκη, Αλεξανδρόπουλο και Βέλλη.

Στον αντίποδα οι “Ταύροι” είχαν μια καλή στιγμή στο 44’ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, τα διαδοχικά σουτ του Καραχάλιου αποκρούστηκαν πρώτα από τον Αλεξόπουλο και ύστερα από αμυντικούς.

Αποβλήθηκε στο 55' ο Τάρλεφ

Στο 55’ ο Τέλλος Αγρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τάρλεφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.

Δοκάρια με Κουτσουρόπουλο και Βέλλη

Τρία λεπτά αργότερα η Σπερχογεία έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όμως το σουτ του Κουτσουρόπουλου απέκρουσε λίγο ο Αλεξόπουλος και στη συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62’ οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Γεωργιόπουλος έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά, πέρασε 2-3 παίκτες και έκοψε την μπάλα για τον Βέλλη που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βέλλης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια η Σπερχογεία παίζοντας με παίκτη παραπάνω είχε την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να φτιάχνει φάσεις.

Ο Αγρας είχε μια καλή στιγμή με τον Γεωργιόπουλο στο 75’.

Οι “Ταύροι” θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 91’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή, ο Κουτσουρόπουλος σούταρε με τους αμυντικούς να διώχνουν λίγο πριν τη γραμμή.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Ρουμελιώτη και Παναγιωτόπουλο. Οι άνθρωποι του Τέλλου Αγρα χαρακτήρισαν κακή τη διαιτησία του έμπειρου ρέφερι και έμειναν με πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Τάρλεφ, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Καραμπότσος (90’ Λακριντής), Μπολούν, Βέλλης, Δασκαλάκης, Γεωργιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τηλεμάχου (75’ Κανελλόπουλος).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Γ. Δωδεκάτος, Δικαίος, Παπαγιαννόπουλος, Η. Καραχάλιος (75’ Οικονομόπουλος), Ζακόλι (70’ Γκραντινάρου), Πανταζής, Καραγιάννης, Κουτσουρόπουλος.