Δευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2019 13:03

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Νέα απώλεια βαθμών και στο +2 από Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον

 

 

Σε δύο μόλις αγωνιστικές η Καλαμάτα έχασε το +6 και το ξεκάθαρο προβάδισμα που είχε για τον τίτλο στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον ΑΟ Κατασταρίου, χθες η τοπική μας ομάδα είχε μια ακόμη απώλεια βαθμών καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Μανδραϊκό στο γήπεδο της Μάνδρας. Η Μεσσηνιακή ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε κακή εικόνα, ενώ η βελτιωμένη παρουσία της στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή για κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας.

Ετσι ο Ασπρόπυργος πλησίασε πλέον στους δύο βαθμούς ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ θυμίζουμε πως υπάρχει και το ντέρμπι Ασπρόπυργος – Καλαμάτα την 24η αγωνιστική.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την Καλαμάτα καθώς στο 15’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν μια αντεπίθεση και πέτυχαν το 1-0, σε μια φάση που οι Μεσσήνιοι φώναξαν για οφσάιντ.

Σταδιακά η Καλαμάτα ανέβασε την απόδοση της χωρίς να κάνει πάντως τις μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μεσσηνιακή ομάδα έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Μανδραϊκό. Αρχικά είχε μια καλή στιγμή με τον Ζελέκου στο 50’ για να φτάσει τελικά στην ισοφάριση με τον Αντώνη Γιόνδη στο 66’. Στην συνέχεια έψαξε για το γκολ της νίκης, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Γιόνδη και Μάρκοβιτς, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι η “Μαύρη Θύελλα” έπαιξε έχοντας τον 12ο κόσμο στο πλευρό της καθώς αρκετοί Μεσσήνιοι από την Καλαμάτα και την Αττική βρέθηκαν στο γήπεδο της Μάνδρας και στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μποζιονέλος, Κατσικιάς, Τσακίρης, Μαυρίδης, Στρατάκης, Βασιλειάδης, Κωνσταντινίδης (91’ Ναούμ), Πετσίτης, Κούστας (48’ Τουντίγια – 91’ Σταυρόπουλος), Μπούτσης, Μπόρι (72’ Καλαματιανός).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τάμπας, Φουάσης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Πινδώνης, Χίλγκεν (59’ Αντωνιάδης), Μίνγκας (56’ Γιόνδης), Πέριτς, Μάρκοβιτς (84’ Αθανασόπουλος), Ζελέκου (56’ Λαθύρης).

Μπέρδεμα με τους αριθμούς στις φανέλες

Το φύλλο αγώνα της χθεσινής αναμέτρησης έκλεισε από τους διαιτητές σχεδόν δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Αιτία ήταν μια προσπάθεια να διευκρινιστεί ένα μπέρδεμα με τους αριθμούς στις φανέλες των αναπληρωματικών παικτών της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα ο Λαθύρης ενώ ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα με τον αριθμό 18, στο 56’ πέρασε στο ματς ως αλλαγή φορώντας τη φανέλα με το 17.

Αντίστοιχα, με το 17 ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ο Μπίζος, ο οποίος τελικά δεν αγωνίστηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφει στο φύλλο αγώνα ο ρέφερι της αναμέτρησης, μετά τη λήξη του αγώνα και πριν οι αρχηγοί υπογράψουν το φύλλο αγώνα, ο Πινδώνης της Καλαμάτας, παρουσία του Στρατάκη (αρχηγός Μανδραϊκού) ανέφερε το λάθος στις φανέλες των δύο παικτών της ομάδας του.

Ο διαιτητής γράφει χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα πως το περιστατικό έγινε “χωρίς να υπάρχει δόλος ταυτοπροσωπίας”.

Ενσταση από πλευράς Μανδραϊκού δεν είχε γίνει μέχρι την ώρα που έκλεισε το φύλλο αγώνα θα πρέπει ωστόσο να περιμένουμε και σήμερα για να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα από πλευράς Μανδραϊκού.