Δευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2019 17:52

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-0: Δεν... κρατιέται για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

 

Μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο το Διαβολίτσι νίκησε με 2-0 την Ανδρούσα και διεύρυνε στις 20 αγωνιστικές το αήττητο σερί στην Α’ τοπική, αλλά και το προβάδισμα από το δεύτερο Απόλλωνα.

Η καλαματιανή ομάδα έμεινε το Σάββατο στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στη Μεσσήνη και έτσι ο ΑΟΔ με την χθεσινή 11η συνεχόμενη νίκη, ξέφυγε εννέα βαθμούς, ενώυπερτερεί και στην ισοβαθμία.

Οι πρωτοπόροι άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Λιόλιο, ο οποίος σκόραρε στην επαναφορά έπειτα από πλασέ του Κουλόπουλου που χτυπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55’ ο Πιτσιλής με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0 και σφράγισε ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς για το Διαβολίτσι, που είχε και δοκάρι σε σουτ του Τζανετέα στο 70’. Η Ανδρούσα, που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, προσπάθησε κυρίως να απειλήσει με τα στημένα του Αντώνη Καλογερόπουλου, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με δυνατό άνεμο και κρύο.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Τσίρμπα.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπαλόπουλος, Μπαστακός (70’ Γεωργιόπουλος), Λιόλιος, Πιτσιλής, Τζανετέας, Ζάκκας, Πάλλιας (55’ Εμμανουήλ), Κάνιστρας (82’ Σουλαντίκας), Κουλόπουλος (60’ Τσουκαλάς).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γ. Καλογερόπουλος, Κάλλας, Γκούνης, Βασιλογιαννακόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Τσώνης (46' Κουρέτας), Χαρμπίλας, Θεοδοσόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Αντ. Καλογερόπουλος.