Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2019 19:46

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μέρος... δεύτερο, για μια θέση στον τελικό!

Γράφτηκε από τον
Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μέρος... δεύτερο, για μια θέση στον τελικό!

Το δεύτερο από τα τρία μεγάλα clasico σε διάστημα 25 ημερών διεξάγεται απόψε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το «εισιτήριο» για τον τελικό του Copa del Rey, μετά το μεταξύ τους 1-1 του πρώτου αγώνα και τρεις μέρες πριν από τη συνάντηση για τη LaLiga!

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους «μερένγκες» έπειτα και από τη νέα μαγική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι ταλαιπωρείται από εσωτερικά προβλήματα, ο κόουτς της «βασίλισσας» απέφυγε να μιλήσει και για το θέμα του Γκάρεθ Μπέιλ που... έκανε ό,τι ήθελε στην αναμέτρηση με τη Λεβάντε και ενοχλήθηκε πάρα πολύ που βρέθηκε στον πάγκο αλλά και από τις επιλογές που έκανε ο προπονητής του, ενώ, οι Μαδριλένοι έχουν φτάσει στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Απόψε (21:50, OpenTV), στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», διεξάγεται ο επαναληπτικός ημιτελικός μετά το 1-1 της Βαρκελώνης, ένα αποτέλεσμα που είχε σημειωθεί χάρη στα γκολ των Μπενζεμά και Μάλκομ, ενώ, το προσεχές Σάββατο, οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν, πάλι στη Μαδρίτη, αυτή τη φορά για το δεύτερο clasico στο πλαίσιο της LaLiga, μετά το τρομερό 5-1 των «μπλαουγκράνα» στον πρώτο γύρο, στο τελευταίο ματς του Ζουλιέν Λοπετέγι στον πάγκο της Ρεάλ.

Απόψε και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Σολάρι θα κάνει μονάχα δυο αλλαγές σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν απέναντι στη Λεβάντε την περασμένη Κυριακή, αφού κάτω απ' τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κέιλορ Νάβας και θα επιστρέψει από τιμωρία ο Σέρχιο Ράμος στο κέντρο των μετόπισθεν. Αυτό, σημαίνει ότι πάλι ο Γκάρεθ Μπέιλ θα βρεθεί στον πάγκο, με τους Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους και Μπενζεμά στην επίθεση.
Η Μπαρτσελόνα, του εκπληκτικού Μέσι των 10 τερμάτων στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος, με πιθανότητες να παίξει ο Σίλεσεν, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί για το Σάββατο, ενώ, ερωτηματικά παραμένουν οι Ζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες, με τους Σέρχι Ρομπέρτο και Ντεμπελέ να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πηγή: gazzetta.gr