Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 15:49

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 4-0: Εντυπωσιακή εμφάνιση με πρωταγωνιστή το Σούλα

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 4-0: Εντυπωσιακή εμφάνιση με πρωταγωνιστή το Σούλα

 

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, ο Τσικλητήρας Πύλου σημείωσε επιβλητική νίκη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Μεθώνης, επικρατώντας 4-0 της Α.Ε. Μάνης.

Ο Τζουλιάνο Σούλα εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή, αλλά και σκόρερ του χθεσινού αγώνα καθώς σημείωσε τα 3 από τα 4 γκολ, το άλλο ο Γεωργιάδης. Η ομάδα της Πύλου μπήκε από την αρχή του αγώνα με ξεκάθαρο στόχο να βάλει γρήγορα γκολ και να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ετσι, με το καλημέρα, σχεδόν, στο παιχνίδι, ο Σούλα βρήκε δίχτυα και από το 2ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ακολούθησε και δεύτερο γκολ, από τον ίδιο, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο και έτσι το έργο των γηπεδούχων για να φτάσουν στη νίκη έγινε πιο εύκολο.

Αντίθετα από τους γηπεδούχους, η Α.Ε. Μάνης πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Το γκολ που δέχτηκε μόλις στο 2’ ήταν καθοριστικό, αφού οι παίκτες της έχασαν τη συγκέντρωση τους και μέχρι να ξαναβρούν την αγωνιστική τους ταυτότητα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Από εκείνο το σημείο και μετά ήταν σαν να είχε τελειώσει το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, αφού δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του αγώνα.

Τα γκολ

Οπως προαναφέραμε το 1-0 σημείωσε στο 2’ ο Σούλα με κεφαλιά αξιοποιώντας τη σέντρα του Ι. Τρίψα. Στο 17’ ο Σούλα μετά από εξαιρετική ενέργεια και σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 49’ από τη σέντρα του Διακουμή, ο Γεωργιάδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σούλα στο 78’ με πλασέ από τη μικρή περιοχή, ύστερα από την κάθετη πάσα του Ζάτσα.

Ο Τσικλητήρας είχε δύο αξιόλογες φάσεις για να σκοράρει στο α’ ημίχρονο με τους Διακουμή και Χρ. Τρίψα. Συγκεκριμένα στο 25’ από σέντρα του Ι. Τρίψα, ο Διακουμής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Χρ. Τρίψας με σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Ντουγέρογλου (70’ Σαρρής), Ι. Τρίψας, Γεωργιάδης (72’ Ζάτσα), Ανδρώνης, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (80’ Ιλιάζι), Σεφεράσι, Χρ. Τρίψας, Σούλα (85’ Κοτσοβός), Καγιανάς, Διακουμής.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Ασημακόπουλος (80’ Σαούτης), Στύλλα (46’ Λυμπερόπουλος), Πετριτάι (75’ Καμπανάρος), Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Φετάχου (70’ Μιχαλέας), Μουστάκας, Ι. Χελάς, Κ. Πουλάκος, Μπεγέτης.