Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 14:51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-4: Καταιγιστικός στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-4: Καταιγιστικός  στο β’ ημίχρονο

 

Με τέσσερα γκολ στο β’ ημίχρονο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Ανάληψης με 4-0 προχθές το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Ο πρωτοπόρος της Α’ τοπικής Α.Ο.Δ. από το πρώτο μέρος επιδίωξε να σκοράρει και να φτάσει στη νίκη, όμως οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών του δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Βέβαια στο 25’ ο Πάλιας σκόραρε μετά από προσπάθεια και πάσα του Κουλόπουλου, όμως ο διαιτητής Πλακογιάννης με τη σύμφωνη γνώμη του βοηθού του το ακύρωσε υποδεικνύοντας οφσάιντ. Επίσης για οφσάιντ ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ του Πάλια (58’). Οπως προαναφέραμε οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα με την έναρξη της επανάληψης (46’) ο Κάνιστρας με σέντρα σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 55’ ο Ζάκκας γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Σταματελόπουλος με πλασέ “έγραψε” το 0-2. Στο 65’ Τζανετέας μετά από κόρνερ του Εμμανουήλ, ο Μπαστακός με γυριστή κεφαλιά, πάσαρε στον Τζανετέα, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 0-3. Στο 78’ μετά από γύρισμα του Τσουκαλά, ο Σταματελόπουλος με πλασέ έξω από την περιοχή σημείωσε το τελικό 0-4.

Ο Ολυμπιακός, είχε δύσκολο έργο απέναντι στον πρωτοπόρο, όμως έκανε την προσπάθεια του για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει τον αγώνα του για την παραμονή. Αρχικός στόχος ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Το κατάφερε για ένα ημίχρονο, αφού με το καλημέρα στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα και από εκεί και μετά ήταν θέμα χρόνου για να τελειώσουν το παιχνίδι σημειώνοντας και άλλα γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Ανδρεάδης, Κατσίποδας, Γιαννόπουλος, Πολίτης (80’ Βλαχάκης), Παπαβασιλόπουλος (70’ Πατσιώτης), Παπανικολόπουλος, Μυστριώτης (60’ Σκαφιδάς), Γεωργιόπουλος.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος (46’ Ζάκκας), Σταματελόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Πάλιας (60’ Τσουκαλάς), Κάνιστρας (68’ Εμμανουήλ), Κουλόπουλος (72’ Κρεμμύδας).