Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 18:52

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Σημαντική νίκη για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Σημαντική νίκη για την παραμονή

Μετά από δύο σερί ήττες από Εράνη και Τέλλο Αγρα, η Α.Ε. Αβίας επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς νίκησε χθες το βράδυ 2-1 τον Εθνικό Μελιγαλά στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική στην Α’ τοπική.

Ετσι η ομάδα του Κάμπου έπιασε στη βαθμολογία τους δύο... Ολυμπιακούς της κατηγορίας, που ηττήθηκαν το Σαββατοκύριακο, και αύξησε τις ελπίδες της για παραμονή. Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός έμεινε για δεύτερη αγωνιστική μακριά από τη νίκη και υποχώρησε στην 6η θέση.

2-0 στο 13' με... Κορμπή

Η Αβία που “καιγόταν” για τη νίκη, αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και σκόραρε μόλις στο 5’ με σουτ του Κώστα Κορμπή μέσα από την περιοχή. Στο 13’ ο Δημήτρης Κορμπής αυτή τη φορά με σουτ επίσης μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, εκμεταλλευόμενος ένα ακόμα αμυντικό λάθος (όπως και στη φάση που άνοιξε το σκορ). Τα γρήγορα γκολ έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση στον Κορδία. Οι τυπικά γηπεδούχοι διαφύλαξαν στη συνέχεια το προβάδισμα, με τον Εθνικό να μην μπορεί να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα και να κινδυνεύει στο 60’ και με τρίτο γκολ, όταν ο Πολυμενέας βγήκε τετ-α-τετ, αλλά πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι. Ο Εθνικός μείωσε σε 2-1 στο 80’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Θανόπουλου, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στη συνέχεια το γκολ που θα του έδινε το βαθμό.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Βανικιώτη και Σταυρόπουλο.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μάρης Βαβαρούτσος, Γιαννέας (46’ Πολυμενέας), Γεωργουλέας, Αποστολίδης, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Κωνσταντόπουλος, Θ. Καρδάσης, Δ. Κορμπής, Γεωργίκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλλας, Ξυδιάς (60’ Χαρλέπας), Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Μέτσο (85’ Παπαδόπουλος), Παπαθεοδώρου (20’ λ.τρ. Δημητρίου), Καρατζούλιας, Κουρούπης, Λάγιος, Σπυρόπουλος (60’ Σεμούρι).