Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 20:32

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ 2-0: “Καθάρισε” στο β’ μέρος με Γιακουμή, Καραγιαννίδη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός επιβλήθηκε 2-0 του Αίαντα χθες το πρωί στο “Γ. Λουκαρέας”.

Οι “πράσινοι” επανήλθαν στις νίκες μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας και αύξησαν τη διαφορά από την τρίτη θέση στον α’ όμιλο της Β’ τοπικής.

Αυτή ήταν η 8η νίκη του Μεσσηνιακού στα 9 τελευταία ματς, έχοντας και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα.

Ο Αίαντας έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 7’ όταν ο Μασουρίδης έκανε το σουτ, με τους αμυντικούς να διώχνουν στη γραμμή... Η μπάλα έφτασε και πάλι στον Μασουρίδη που έδωσε στον Καραβίτη ο οποίος σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 47’ το πλασέ του Καραγιαννίδη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε στο 62’ με τον Καραγιαννίδη να περνά 2-3 αντιπάλους από δεξιά και να δίνει στον Γιακουμή που με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Μεσσηνιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 80’ “κλειδώνοντας” τη νίκη του.

Ο Γιακουμής εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Παπαδέας πήρε την κεφαλιά με τον Λαλέα να διώχνει ασθενώς και τον Καραγιαννίδη να κάνει από κοντά με προβολή το 2-0.

Το ματς σφύριξε ο Γκούμας, με βοηθούς τον Τσίρμπα και την Μαλαπάνη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Γαβράς, Καπακλής (83’ Πετρόπουλος), Κριτσωτάκης, Γιαννακόπουλος, Κουλουράς, Παπαδέας, Καρανικόλας (73’ Θεοδωρόπουλος), Καραγιαννίδης, Γιακουμής (87’ Μάλι), Μπραχίμι (90’ Γιάννη), Δημητρίου.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Ζαφειρίου (65’ Λαλέας), Βασιλάκης, Κολοκάθης, Κονταργύρης, Παπαθεοδωρίδης, Ακριστινέι, Κωστέας (46’ Λιάπης), Καρύδης (46’ Γκράσης), Μασουρίδης, Αντωνόπουλος, Καραβίτης (55’ Σακκάς).