Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 13:25

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διδακτική η ήττα στον τελικό

Γράφτηκε από τον

 

Για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας φθάνει κοντά στην κούπα, αλλά δεν... πίνει νερό.

Το 2013 ήταν ο Μεσσηνιακός, το 2015 ο Τσικλητήρας Πύλου και προχθές πάλι στο ίδιο γήπεδο στον Κορδία η “Μαύρη Θύελλα” που του στέρησαν το τρόπαιο.

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε με 5-1, παρότι προηγήθηκε στο 2ο λεπτό και έτσι παραμένει χωρίς κύπελλο από το 1999. Ο ιστορικός σύλλογος παρατάχθηκε βέβαια με σημαντικές απουσίες στον τελικό της Τετάρτης (Μανωλόπουλος, Σπανός, Λούτα, Μπαχράμης), ενώ και ο Βασιλόπουλος έπαιξε τραυματίας, όπως και ο γκολκίπερ Γιακουμής.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν στάθηκε όμως καθόλου στα προβλήματα τραυματισμών και παραδέχτηκε τη ανωτερότητα του αντιπάλου. Ο προπονητής του Απόλλωνα θεωρεί μάλιστα την προχθεσινή ήττα διδακτική.

“Αν την αξιολογήσουμε σωστά, θα έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα στο μέλλον. Πιστεύω ότι αυτό το ματς ήταν πολύ χρήσιμο”, λέει στην “Ελευθερία” ο Τ. Σακελλαρόπουλος, ο οποίος παρότι είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δεν άλλαξε τη φιλοσοφία του. Ο Απόλλωνας βγήκε να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και ο ικανός τεχνικός δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα και της αισθητικής της ομάδας του και κυρίως τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους αγώνες. Στα θετικά και η συσπείρωση στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά και το ενδιαφέρον παλαιών παραγόντων να ασχοληθούν ξανά με τον Απόλλωνα. Η ομάδα άλλωστε έχει κάνει φέτος πετυχημένη σεζόν, όντας στη 2η θέση της Α’ τοπικής και φιναλίστ στο κύπελλο. Σίγουρα άπαντες θα ήθελαν να γράψει προχθές ιστορία, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τη Καλαμάτα, η οποία κάνει πρωταθλητισμό στη Γ’ εθνική.