Κυριακή, 17 Μάρτιος 2019 11:06

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Διπλό στο Δίστομο για να μείνει στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Διπλό στο Δίστομο για να μείνει στην κορυφή

Εν μέσω διοικητικής κρίσης η Καλαμάτα δίνει σήμερα κρίσιμο ματς στο Δίστομο με τον τοπικό Αμβρυσσέα.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Ζαχαρόπουλο και Μαστραντωνάκη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ψάνη και Γιόνδη.

Η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κρίσιμη με εκτός έδρας αναμετρήσεις και για τους δύο διεκδικητές του τίτλου καθώς ο Ασπρόπυργος θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Υπάτου, στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει μπροστά του, μιας και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την Ερμιονίδα.

Ο προσεχής αντίπαλος της Καλαμάτας Αμβρυσσέας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Είναι 7 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, προέρχεται από ήττα στο εξ’ αναβολής ματς του περασμένου Σαββάτου με τον ΑΟ Υπάτου και ουσιαστικά θα παίξει το τελευταίο του χαρτί όσον αφορά την παραμονή.

Αυτό που θέλει κατ’ αρχήν η Καλαμάτα είναι να πάρει νίκες στα δύο ματς που έχει μπροστά της μέχρι το ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο την 24η αγωνιστική. Να κερδίσει σήμερα Κυριακή στο Δίστομο και την επόμενη εβδομάδα τον ΑΟ Υπάτου εντός. Ετσι θα μείνει στην κορυφή και θα περιμένει έστω μια ισοπαλία του Ασπρόπυργου στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΟ Υπάτου και Ερμιονίδα, ώστε να πάει στο ντέρμπι κορυφής έχοντας διαφορά μεγαλύτερη των τριών βαθμών.

Το πρόγραμμα των δύο μονομάχων μέχρι το τέλος έχει ως εξής:

Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει να παίξει διαδοχικά με Αμβρυσσέα εκτός, ΑΟ Υπάτου εντός, Ασπρόπυργο εκτός, Ερμιονίδα εκτός και Παναρκαδικό εντός.

Ο Ασπρόπυργος θα παίξει με ΑΟ Υπάτου εκτός, Ερμιονίδα εκτός, Καλαμάτα εντός, Παναρκαδικό εκτός και Λέρνα εντός.

- Η Καλαμάτα σήμερα θα παίξει έχοντας την στήριξη των φιλάθλων της. Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι διοργανώνουν εκδρομή για το ματς με τον Αμβρυσσέα Διστόμου (Κυριακή 3 μ.μ.) που θα γίνει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η αναχώρηση θα γίνει από το γήπεδο του Μεσσηνιακού, για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος). Παράλληλα εκδρομή ετοιμάζουν και οι φίλαθλοι της Καλαμάτας από την Αθήνα.