Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 18:29

Εφυγε από τη ζωή ο Ντίνος Δημητρακόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ενα από τα καλύτερα παιδιά του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και ένας εργάτης της "Μαύρης Θύελλας" έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή.
Ο Ντίνος Δημητρακόπουλος προδόθηκε από την καρδιά του και σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Ο Δημητρακόπουλος ξεκίνησε από την ΑΕΚ Καλαμάτας και το 1967 που πήγε στην Καλαμάτα. Έπαιξε πολλά χρόνια στην "Μαύρη Θύελλα" και στην συνέχεια αγωνίστηκε και σε άλλες Μεσσηνιακές ομάδες. Ως προπονητής ήταν συνεργάτης αρχικά του Αγγελου Σκαφιδά και στην συνέχεια του Πετρίτση στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας" το 1993, τη χρονιά δηλαδή της ανόδου στη Β' εθνική.  Για πολλά χρόνια ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην "Μαύρη Θύελλα" την οποία αγαπούσε υπερβολικά ενώ τα τελευταία χρόνια είχε τον ίδιο ρόλο στην Ομόνοια Καλαμάτας. Ήταν πάντα κοντά και στους παλαίμαχους της Καλαμάτας και συμμετείχε σε πολλές εκδρομές τους.  «Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στον φίλαθλο κόσμο. Πολύ καλός τερματοφύλακας, πολύ καλός φίλος και από τα καλύτερα παιδιά του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου», τόνισε για τον Δημητρακόπουλος ο Άγγελος Σκαφιδάς, περιγράφοντας με λίγα λόγια το προφίλ του μεγάλου τερματοφύλακα της "Μαύρης Θύελλας"...