Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 20:01

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Θα δουλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε τον Πανναυπλιακό", λέει ο Δημήτρης Τσάκωνας

Γράφτηκε από τον

Μετά από 3 και πλέον μήνες ο Μεσσηνιακός αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0 με το Μεσολόγγι) στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.  Οι "πράσινοι" εγκλωβίστηκαν το Σάββατο  στην αμυντική λειτουργία της Α.Ε.Μ και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή.


Η καλαματιανή ομάδα παραμένει όμως στην 5η θέση (ισόβαθμη με την Κόρινθο), αλλά η διαφορά από την 9η θέση που οδηγεί στην Α' τοπική μειώθηκε στους δύο βαθμούς.
"Εχω ξαναπεί ότι οποιαδήποτε ομάδα είναι ικανή να κόψει βαθμούς, αφού δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Δεν μπήκαμε καλά από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, όμως δεν ήρθε το γκολ", λέει ο Δημήτρης Τσάκωνας για την 3η φετινή ισοπαλία.
Οσον αφορά τη συνέχεια, ο προπονητής του Μεσσηνιακού δηλώνει ότι: "Το πρωτάθλημα έχει μεγάλη πορεία. Ακολουθεί ένα ακόμα εντός έδρας ματς. Θα δουλέψει σκληρά για να κερδίσουμε τον Πανναυπλιακό. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο".

Χωρίς Ταχματζίδη

Ο Μεσσηνιακός ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τον Πανναυπλιακό που βρίσκεται στην 13η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, με δεδομένο ότι υποβιβάζονται 8 ομάδες.
Οι "πράσινοι" θα αγωνιστούν την Κυριακή χωρίς τον Αλέξανδρο Ταχματζίδη, ο οποίος συμπλήρωσε με την Α.Ε.Μ. 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.