Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 20:08

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ο Μαυρέας διαψεύδει τα περί Παναρκαδικού…

Γράφτηκε από τον

Δημοσίευμα του arcadia-sports.gr στην Τρίπολη έκανε λόγο για πρόθεση της διοίκησης του Παναρκαδικού να ξαναφέρει στον πάγκο της Αρκαδικής ομάδας τον Αντώνη Μαυρέα και ανέφερε μάλιστα ότι έχουν γίνει ήδη επαφές μαζί του! Ωστόσο, ο Μεσσήνιος τεχνικός ξεκαθάρισε στο «Notosport» πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του από τον Εθνικό Μελιγαλά και εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι γράφεται κάτι χωρίς ο ίδιος να έχει μιλήσει καν με τους ανθρώπους του Παναρκαδικού!


Από εκεί και πέρα, ο Μεσσήνιος τεχνικός στρέφει πλέον την προσοχή του στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Πάμισο στη Μεσσήνη, ενώ προβληματίζεται έντονα για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα του.
«Οι πολλές απουσίες μας επηρέασαν στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αδικείται από την βαθμολογική του θέση αφού διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος πάντως από την προσπάθεια των παικτών. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς…», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.
Πέρα από τους τραυματισμούς των Βασιλόπουλου, Εμμανουήλ, στον Εθνικό οι Κουτίβας, Μαραβέλας, Γερμάνης, Ντούζια, Στρατής και Μητσέας ταλαιπωρήθηκαν από ασθένειες τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο, στην προπόνηση της Δευτέρας μπήκαν όλοι στο γήπεδο, πλην του Μητσέα.