Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2019 12:05

ΛΕΡΝΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-2: Διπλό με 10 παίκτες

Γράφτηκε από τον

 

Νίκη μετά από δύο μήνες πανηγύρισε ο Πάμισος και μάλιστα εκτός έδρας.

Η ομάδα της Μεσσήνης επικράτησε την Κυριακή με 2-1 της Ενωσης Λέρνας σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί. Αυτή ήταν το δεύτερο διπλό στη Γ’ εθνική για τον Πάμισο, ο οποίος είχε να σκοράρει από τις 21 Γενάρη όταν και κέρδισε με 2-1 το Καταστάρι. Ακολούθησαν έξι ήττες και μια “λευκή” ισοπαλία για τους Νησιώτες, που πήραν χθες τη νίκη παίζοντας για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Στο φινάλε του πρώτου μέρους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μανιατέας.

Ο Πάμισος έκλεισε πάντως το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε γκολ των Φιλόπουλου και Μανιατέα και στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τη μείωση του σκορ, κράτησε τη νίκη χάρη και στις αποκρούσεις του Καπατσώρη.

Στο 17’ από φάουλ του Δημητρακόπουλου, ο Φιλόπουλος με ωραία γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 33’ ο Μάραντος με ωραία σέντρα βρήκε στο β’ δοκάρι το Μανιατέα που “έσπασε” την μπάλα και ο Παπαδόπουλος με σουτ έκανε το 0-2. Το μόνο αξιόλογο που είχε η Λέρνα σ’ αυτό το διάστημα ήταν ένα σουτ του Μούγιου στο δοκάρι, Η αποβολή όμως του Μανιατέα στο 45’ έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους, που με αριθμητικό πλεονέκτημα μείωσαν σε 1-2 στο 70’ με συρτό σουτ του Μπιτζή έξω από την περιοχή.

Ο Καπατσώρης ενήργησε σωστά στις κεφαλιές των Μπιτζή και Καϊάφα, αλλά και στο σουτ του Αντωνόπουλου και έτσι το 1-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

ΛΕΡΝΑ: Πλατής, Λέρμας (46’ Κρεμμύδας), Μπακατασέλος, Κάπλατζης, Καϊαφας, Σουρδίνης, Μούγιος, Μανιάτης, Μπίτζης, Αϊβαλιώτης (65’ Αντωνόπουλος), Τριανταφύλλου.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Μάραντος, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Ρούτσης, Αριστομενόπουλος, Ρήγας, Παπαδόπουλος (68’ Ηλιόπουλος, 78’ λ.τρ. Κοντομανωλόπουλος) Βλάχος, Μανιατέας, Χελάς.