Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 18:03

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-0: “Χρυσός” βαθμός για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 0-0: “Χρυσός” βαθμός για την παραμονή

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που δίνει για σωτηρία πήρε την Κυριακή στην Κυπαρισσία ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Το προχθεσινό ματς έληξε ισόπαλο δίχως σκορ (0-0) με τον ΑΟΚ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς να μπορέσει να βάλει ένα γκολ και να επιστρέψει στις νίκες μετά από πολλές αγωνιστικές.

Ετσι η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου δεν πέτυχε αυτό που ήθελε, να πάρει το τρίποντο, για να ξεμπερδεύει οριστικά με την παραμονή.

Στον αντίποδα για τον Ολυμπιακό Ανάληψης αυτός ο βαθμός ίσως αποδειχθεί “χρυσός” στην προσπάθεια για παραμονή στην Α’ τοπική.

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη με αυτή την ισοπαλία ανέβηκε ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ενώ απομένουν 7 αγωνιστικές για το φινάλε.

Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες

με τον ΑΟΚ να έχει την υπεροχή και να απειλεί δύο φορές με τον Κωνσταντόπουλο στο 28’ και το 35’ και τον Αριδά στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος με τους γηπεδούχους να απειλούν με τους Τάνεφ, Αντωνόπουλο, Μιτρόφ και Χρονόπουλο και την ομάδα της Μεσσήνης να χάνει σημαντικές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις με τους Γεωργιόπουλο και Πολίτη.

Επίσης στο 70’ ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Σκαφιδάς για τον Ολυμπιακό Ανάληψης ως οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος, Ζαφείρης,Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος (75’ Καραβούλιας), Χρονόπουλος, Τάνεφ, Αντωνόπουλος, Αριδάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Κατσίποδας, Παπαβασιλόπουλος, Πολίτης, Σκαφιδάς (85’ Δαβέρος), Μυστριώτης (80’ Βλαχάκης), Πατσιώτης, Γεωργιόπουλος.

Στον πάγκο ο Οικονόμου

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά βρέθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού Ανάληψης ο πολύπειρος μέσος Παναγιώτης Οικονόμου, που στα επόμενα ματς λογικά θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του Σπύρο Τσίκινη.