Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 13:43

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 1-2: Ηττα σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Η ισοπαλία με τον Παναρκαδικό και η νίκη κόντρα στη Λέρνα δεν είχαν συνέχεια για τον Πάμισο, ο οποίος ηττήθηκε χθες στη Μεσσήνη 2-1 από τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το δεύτερο σερί διπλό μετά από αυτό στη Μάνδρα με το ίδιο σκορ και έπιασαν στην 4η θέση την Ερμιονίδα και το Καταστάρι. Αντίθετα, ο Πάμισος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Ως εκ τούτου το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, αλλά παρά την έλλειψη σκοπιμότητας δεν είδαμε καλό παιχνίδι. Οι Λάκωνες χτύπησαν στις αρχές των ημιχρόνων (13’, 53’) με Κράσι και Σαμπατάκο και το μόνο που κατάφεραν οι Νησιώτες ήταν να μειώσουν στο 85’ με τον Δημητρακόπουλο.

Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν χωρίς τους έμπειρους Ηλιόπουλο, Αλεβίζο, Μωράκη, φάνηκαν επιθετικά μόνο στα τελευταία λεπτά και ο Αστέρας δίχως να εντυπωσιάσει πήρε εύκολα το τρίποντο.

Στο 12’ ο Λεϊμονίτης με σέντρα σουτ από δεξιά λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά ο Οικονομόπουλος που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ αντί του Καπατσώρη, έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση όμως, έγινε το 0-1.

Ο Σαμπατάκος εκτέλεσε κόρνερ ο Πούφλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κράσι τη δεύτερη, με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να περνά τη γραμμή σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού Καραλή. Αυτές ήταν οι μόνες αξιόλογες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία, όταν σε μαρκάρισμα στον Παπαδόπουλο, ο ρέφερι Σταυρόπουλος δεν έδωσε φάουλ και στην αντεπίθεση ο Κράσι με κάθετη πάσα έβγαλε τετ-α-τετ το Σαμπατάκο, που πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-2. Μετά το γκολ οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, ενώ όταν έφτασαν έξω από την περιοχή τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Ετσι χρειάστηκε να φτάσουμε μέχρι το 80’ για να καταγραφεί η επόμενη ευκαιρία. Σε σέντρα του Κολιόπουλου από δεξιά, ο Φιλόπουλος απομάκρυνε με το κεφάλι με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85’ ο Δημητρακόπουλος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση αριστερά έστειλε τη μπάλα στο “Γ” σημειώνοντας το πιο ωραίο τέρμα της αναμέτρησης. Το γκολ ανέβασε τη ψυχολογία των “πρασίνων” που στο 87’ αναπτύχθηκαν σωστά, αλλά ο Χαρλέπας από πλάγια θέση αριστερά σούταρε αδύναμα πάνω στον γκολκίπερ.

Στο 90’ από σέντρα του Σαμπατάκου, ο Ντίαζ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Οικονομόπουλο, όμως η κεφαλιά κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Παμίσου και το 1-2 ήταν το τελικό σκορ.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης, Φιλόπουλος, Νινιός (62’ Κοντομανωλόπουλος), Μάραντος, Βλάχος (75’ Χαρλέπας), Ρήγας, Δημητρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χελάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Λάτσης, Παναγόπουλος (79’ Κολιόπουλος), Καρνιώτης, Κότσαλης, Ντε Αλμέιδα (85’ Καρακίτσος), Ρατζής, Πούφλης (70’ Κακιώνης), Λεϊμονίτης, Κράσι (90’ Ντίαζ), Σαμπατάκος, Χρήστου.