Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 18:20

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Μοιρασιά σε ένα ωραίο ματς

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Ασπροχώματος ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Πανθουριακό.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βασιλόπουλος με κοντινό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα. Στο 28’ ο Οδεμισιώτης με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπιτσάνης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 31’ ο Ζώτος έφτασε στην περιοχή και “έκοψε” την μπάλα στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου κινήθηκε ο Μπιτσάνης και με σουτ την έστειλε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 65’ μετά από σύγχυση στην περιοχή, ο Οδεμισιώτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ πέτυχε το 1-2. Στο 72’ από φάουλ του Βασιλόπουλου μέσα στην περιοχή ο Σταθάς απέκρουσε την μπάλα, η οποία στη συνέχεια χτύπησε στον Οδεμισιώτη και κατέληξε στον Καραχάλιο, που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γιακουμής Παχής, Κακαλής, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Τσουλάκος, Στραβάκος (82’ Τσούκλερης).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Μωραγιάννης (46’ Κάϊας), Οικονομέας, Παναγιωτόπουλος, Παντσιώτης, Καράμπελας, Ζώτος (60’ Αντωνίου), Οδεμισιώτης, Μπιτσάνης, Κανανάι (85’ Δημόπουλος), Κοστρίβας (35’ λ.τρ. Μερκούρης).