Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 18:50

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0: Η τέταρτη σερί νίκη ήρθε από το... ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Την τέταρτη σερί νίκη του σημείωσε ο Τσικλητήρας με 2-0 επί της Ομόνοιας και ισοβαθμεί με Απόλλωνα και Εράνη στη 2η θέση της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν παράλληλα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν (4-0 τη Μάνη, 1-0 την Κυπαρισσία και 2-0 τη Σπερχογεία τα προηγούμενα ματς). Αντίθετα η Ομόνοια ηττήθηκε για 2η σερί αγωνιστική και παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας, Πλέον το προσεχές εντός έδρας ματς με τη Σπερχογεία έχει γι’ αυτήν οριακό χαρακτήρα.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Τσικλητήρας καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα σε διάστημα έξι λεπτών.

Στο 32’ ο προωθημένος (είχε προηγηθεί κόρνερ) Νίκος Παπαγεωργίου με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “Γ” για το 1-0.

Στο 38’ ο Χρ. Τρίψας συνεργάστηκε με το Σούλα, ο οποίος έκοψε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για το Διακουμή που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Διακουμής είχε και δοκάρι στο 25’ σε κεφαλιά, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν και άλλες φορές, αλλά ο Κατσαρέας ήταν σε καλή μέρα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Κασκάνη.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου (46’ Σαρρής), Καγιανάς, Κ. Μεμα (78’ Ζίου), Ανδρώνης (70’ Παυλάκος), Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Γεωργιάδης, Σεφεράσι, Χρ. Τρίψας, Διακουμής, Σούλα (83’ Κοτσοβός).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κουλουμπός (46’ Δικαιουλάκος),, Καρδάσης, Στυλιανόπουλος, Φέστας, Πολυμενέας, Πεϊδης (70’ Σπανός), Κουρούσιας (75’ Μπλέτσας), Τάφα, Πικιός (46’ Τζανετάκος), Οικονομόπουλος.