Πέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 13:54

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διοικητικό συμβούλιο με Γιάννη Χριστόπουλο

Γράφτηκε από τον

Διοικητικό συμβούλιο έχει προγραμματίσει σήμερα στις 7 μ.μ. η Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου θα γίνει αποτίμηση της κατάστασης και ενδεχομένως να ληφθούν αποφάσεις όσον αφορά την συνέχεια.

Η διοίκηση μάλιστα έχει καλέσει στο συμβούλιο τους Γιάννης Φαββατά και Παύλο Κρεμμύδα καθώς και τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο.

Συνάντηση Χριστόπουλου με φιλάθλους

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων είχε τη Τρίτη το βράδυ ο προπονητής της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος, μετά από δική του πρωτοβουλία. Στο ξεκίνημα της συνάντησης έδωσαν το παρών και οι αρχηγοί της ομάδας, όπου ζήτησαν συγγνώμη από τους φιλάθλους για την βαριά ήττα και υποσχέθηκαν τα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για άνοδο. Στο ίδιο πλαίσιο μίλησε και ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος αφού έφυγαν οι παίκτες, κάθισε αρκετή ώρα με τον κόσμο. Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι εξέφρασαν την πίκρα και το παράπονο τους για αυτό που είδαν την Κυριακή. Σημείωσαν όμως ότι θα στηρίξουν την ομάδα μέχρι το τέλος, όταν και θα γίνει το ταμείο και θα κριθούν όλοι.

Εκδρομή για το ματς με Ερμιονίδα

Οι Bulldogs διοργανώνουν εκδρομή και για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ερμιονίδα, για την προτελευταία αγωνιστική, καλώντας όσους αγαπούν την ομάδα να την στηρίξουν μέχρι το τέλος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Διοργανώνουμε εκδρομή την Κυριακή 7 Απριλίου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ερμιονίδα. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6985794274 (Σπύρος). Ολοι στεναχωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας μας στο ματς με τον Ασπρόπυργο αλλά η αγάπη μας για την ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα και δεν θα αφήσουμε στη μέση όλο αυτό τον αγώνα που κάναμε από την αρχή της σεζόν όλοι μαζί. Είμαστε μόνοι εναντίον όλων, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ζήτω η Μαύρη Θύελλα”.