Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 19:15

"Μαύρη Θύελλα": Με προβλήματα η προετοιμασία για Κόρινθο - πάμε για νίκη λένε Γκόφας, Μαρτίνος

Γράφτηκε από τον
"Μαύρη Θύελλα": Με προβλήματα η προετοιμασία για Κόρινθο - πάμε για νίκη λένε Γκόφας, Μαρτίνος

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλαμάτας για το ματς της Κυριακής στην Κόρινθο. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας, όπου θα διεξαχθεί πιθανότατα και η αυριανή. Ο Τάσος Καντούτσης έκανε και πάλι θεραπεία καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και πλέον η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς είναι πολύ δύσκολη.

Με δεδομένη και την απουσία του Σκαρλάτου, δημιουργείται πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας όπου πιθανότατα θα παίξουν οι Κωνσταντόπουλος και Τσόπελας. Από εκεί και πέρα, ενοχλήσεις στο πόδι έχει και πάλι ο Τριανταφυλλάκης που είναι νοκ άουτ, ενώ ο Μπόρις Οτνσβόνγκ λογικά θα είναι στην αποστολή. Εκτός είναι φυσικά ο τιμωρημένος Τσιμικλής.

Δύσκολο και κρίσιμο

Σε δηλώσεις τους στο site της ομάδας ο Μίλτος Γκόφας και ο Δημήτρης Μαρτίνος αναφέρθηκαν στις δυσκολίες αλλά και στην κρισιμότητα του αγώνα. «Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι. Αν κερδίσουμε θα είμαστε κοντά στο στόχο μας. Είναι ένα ματς κλειδί», τόνισε ο Μαρτίνος ενώ ο Γκόφας σημείωσε: «Είναι καλή και ιστορική ομάδα η Κόρινθος, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Εκδρομή στην Κόρινθο

Οι «Bulldogs» διοργανώνουν εκδρομή για την Κόρινθο και ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σήμερα και αύριο στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar)  9-12 το βράδυ καθώς και στο κατάστημα «Art Music, (Αρτέμιδος 108, ώρες καταστημάτων).
Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ το άτομο.

Βραβεύσεις
στην αυριανή
πίτα της ομάδας

Αύριο Σάββατο στις 8 μ.μ. έχει προγραμματιστεί η κοπή της πίτας της "Μαύρης Θύελλας" στο «Belvedere». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα θα βραβευθούν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Ντονάς, ο παλαίμαχος αμυντικός Τάσος Χατζηαγγελής, ο προπονητής της εθνικής νέων Βασίλης Γεωργόπουλος και ο Μεσσήνιος προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος.