Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 14:27

Συνέχισε το σερί ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, 1-0 την Εράνη

Γράφτηκε από τον

Με αυτογκόλ του Μπεγλεκτσή στο 9ο λεπτό ο Ολυμπιακός Καλαμάτας επικράτησε 1-0 της Εράνης στη σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας".


Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία, καθώς παρέμειναν αήττητοι για 8η σερί αγωνιστική και με την προχθεσινή τους νίκη ανέβηκαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την οποία μοιράζονται με την Ανδρούσα.
Την ίδια ώρα η Εράνη έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να πλησιάσει τις τρεις πρώτες θέσεις.
Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν ήταν πολύ καλό και κρίθηκε στο αυτογκόλ του Μπεγλεκτσή, αλλά και στην αποβολή του υψηλόσωμου παίκτη της Εράνης στο 23' για εξύβριση των θείων. Οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες και πέρα από το γκολ, την αποβολή και το δοκάρι που είχαν οι γηπεδούχοι με τον Κλ. Αλεξανδρόπουλο στο 77', ο αγώνας δεν  είχε κάτι το ιδιαίτερο.

Φάσεις - γκολ

Στο 9ό λεπτό ο Καραγιάννης έπαιξε το 1-2 με τον Πανταζή  και ο τελευταίος βλέποντας να βγαίνει από την εστία του ο Αθανασόπουλος έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, με την μπάλα να παράλληλα προς την εστία και ο Μπεγλεκτσής επιχείρησε να την απομακρύνει, αλλά την έσπρωξε στα δίχτυα και έγινε έτσι το 1-0. Στο 26' ο Καραγιάννης σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και ο Αθανασόπουλος πέφτοντας στη δεξιά του γωνία απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 60' συρτό σουτ του Πανταζή λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος. Στο 68' σε σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Αλμπαν προσπάθησε να επωφεληθεί, όμως πρόλαβε ο Φουρναράκος και απομάκρυνε την μπάλα. Στο 69' σουτ του Κλ. Αλεξανδρόπουλου έξω από την περιοχή ο Αθανασόπουλος έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Στο 77' ο Σίνος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Κλ. Αλεξανδρόπουλο, αυτός έφτασε στην περιοχή σούταρε διαγώνια και η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Χρονόπουλος (3'), Βλασσόπουλος (30'), Τζίφας (36'), Πανταζής (42') και Μαρούδας (94').
Καλά τα πήγε σε γενικές γραμμές ο διαιτητής Αλεξέας και οι βοηθοί διαιτητές Αθανασοπούλου και Καστανάς. Ο κ. Αλεξέας εκτός από την αποβολή του Μπεγλεκτσή, στο ίδιο λεπτό απομάκρυνε από τον πάγκο της Εράνης τον βοηθό προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάρης, Σίνος, Αργάνης, Μπαλαλάς (88' Μίντζηρας), Τζίφας (63' Παπαβασιλόπουλος), Κλ. Αλεξανδρόπουλος, Φουρναράκος, Καραγιάννης, Παπαλέξης, Μπάλλας, Πανταζής (74' Μαρούδας).
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλμπαν, Μπεγλεκτσής, Χρ. Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Κώτσος (87' Κιούτακ), Αναστασόπουλος, Βλασσόπουλος (83' Νικολόπουλος), Μοροσάνου, Κόλλιας, Χρονόπουλος.
• Στο 89' δημιουργήθηκε ένταση με κάποιους παίκτες της Εράνης να τα βάζουν με τον γιατρό του αγώνα, όταν επιχείρησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Μαρούδα που είχε κτυπήσει στη μύτη και αιμορραγούσε.
• Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του Ντίνου Δημητρακόπουλου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας και προπονητή τερματοφυλάκων της Ομόνοιας τα τελευταία 5 χρόνια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη.