Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 17:56

ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Συνέχισε το νικηφόρο σερί στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την Κυπαρισσία, η Εράνη νίκησε και τον Τέλλο Αγρα και με τις δύο σερί νίκες στα τριφυλιακά ντέρμπι διατηρήθηκε στη 2η θέση της Α’ τοπικής, με συγκάτοικους τον Απόλλωνα και τον Τσικλητήρα.

Η φιλιατρινή ομάδα συνέχισε παράλληλα το εντυπωσιακό σερί στο γήπεδό της, αφού σημείωσε την 9η διαδοχική νίκη, ενώ ύστερα από την ήττα από το Διαβολίτσι στις 17 Μαρτίου μετρά μόνο τρίποντα. Στον αντίποδα ο Τέλλος Αγρας υποχώρησε στην 7η θέση.

Αποβλήθηκε ο Βέλλης στο 25' 

Στο χθεσινό ντέρμπι σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Βέλλη στο 25’ με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Πέππα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και σκόραραν τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μπουρδέκας με σουτ στο 55’ έκανε το 1-0, αλλά στην επόμενη φάση ο Αγρας έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Γεωργιόπουλος έδωσε στον Μπολούν που επιχείρησε τη σέντρα και ο Καραμπότσος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 δεν κράτησε όμως για πολύ, αφού στο 62’ ο Βλαχόπουλος με σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Εράνη και στο 70’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (65’ Λαμπρόπουλος), Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας (78’ Α. Γιαννακόπουλος), Αλμπάν, Χρονόπουλος, Πέππας, Χάρμπας (55’ Μπακούρος), Φ. Γιαννακόπουλος (46’ Χατζηαράπης), Κόλλιας, Βλαχόπουλος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Μαρκόπουλος (60’ Λακριντής), Τάρλεφ, Βέλλης, Μπολούν, Καραμπότσος (80’ Βελισσάρης), Γεωργιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Δασκαλάκης.