Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 18:29

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Διπλό με γκολ του 16χρονου Τσούκλερη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με μοναδικό σκόρερ τον νεαρό Γιώργο Τσούκλερη ο Απόλλωνας Καλαμάτας νίκησε χθες με 1-0 την Α.Ε. Μάνης στο γήπεδο των Σφαγείων και διατηρήθηκε στη 2η θέση της Α’ τοπικής, μαζί με τον Τσικλητήρα Πύλου και την Εράνη.

Ηταν ένα ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες το οποίο παρακολούθησαν 80 περίπου θεατές.

Ο Απόλλωνας ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, διάστημα που πέτυχε και το γκολ, ενώ η Μάνη ανέβασε στροφές στο δεύτερο και ειδικά μετά το 65’ πίεσε την εστία του Απόλλωνα.

Στο 10' το μοναδικό γκολ

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 10’ όταν ο Αλεξόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο 16χρονος Τσούκλερης με πλασέ από κοντά έγραψε το 0-1.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και είχε καλές στιγμές με τους Βασιλόπουλο και Αλεξόπουλο.

Δοκάρι με Τσουλάκο

Στο 35’ με σουτ ο Τσουλάκος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάκη Δρούγα πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 64’ απείλησε με ένα σουτ του Ασημακόπουλου που έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ευκαιρίες με Πουλάκο για ισοφάριση

Στο 79’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια όταν ο Μπεγέτης σέντραρε από δεξιά και ο Πουλάκος πήρε την κεφαλιά που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό όταν ο Χελάς από δεξιά βρήκε στην περιοχή τον Ασημακόπουλο που έστρωσε για τον Πουλάκο, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Απόλλωνας είχε μια καλή στιγμή στο 86’ με το σουτ του Κακαλή να αποκρούεται από τον Λίβα.

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης, ενώ βοηθοί ήταν οι Ρουμελιώτης και Διακουμάκος.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Πετριτάι, Στύλλα (77’ Π. Σπυρέας), Καμπανάρος (35’ λ. τρ. Χατζηπαναγιώτης), Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Φετάχου (69’ Πουλάκος), Μουστάκας, Μιχαλέας (50’ Ασημακόπουλος), Χελάς, Μπεγέτης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Κακαλής, Καραχάλιος, Παχής, Περιβολάρης (53’ λ. τρ. Κουντάνης), Τσούκλερης (77’ Σπανός), Τσουλάκος, Στραβάκος, Αλεξόπουλος, Βασιλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (92’ Μπαρδόσι).