Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 19:09

Με 9 ομάδες το διεθνές τουρνουά “Καπετάν Β. Κωνσταντακόπουλος”

Γράφτηκε από τον
Με 9 ομάδες το διεθνές τουρνουά “Καπετάν Β. Κωνσταντακόπουλος”

 

Το 4ο Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” θα διεξαχθεί από την Μ. Δευτέρα εώς την Μ. Τετάρτη στο Δήμο Πύλου Νέστορος.

Η φετινή διοργάνωση θα γίνει με 9 ομάδες, 24 τμήματα και 400 συμμετοχές στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-15, Κ-13 και Κ-11.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε: «Συνεχίζουμε αυτή την επιτυχή προσπάθεια, τέσσερα χρόνια τώρα έχοντας δημιουργήσει έναν αθλητικό θεσμό στην περιοχή μας. Σε έναν δήμο όπου ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, το αποδεικνύουμε με έργα υποδομών που υποστηρίζουν τους αυριανούς πρωταθλητές. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση. Μέσα από τέτοια γεγονότα προσπαθούμε να τονώσουμε την τοπική οικονομία και να επεκτείνουμε την περίοδο επισκεψιμότητας στην περιοχή μας.».

Με τη σειρά του ο υπεύθυνος διοργάνωσης Νίκος Κακαλέτρης επεσήμανε ότι: «Έχουμε αποδείξει την αξία και επιτυχία του Τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στη διοργάνωση όσο και στη συμμετοχή των αθλητών. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Τουρνουά σε περισσότερες κατηγορίες και ομάδες. Παρά τους δύσκολους καιρούς η συμμετοχή και φέτος είναι μεγάλη, καθώς στο πρόγραμμα έχουμε 400 αθλητές, ενώ πρόκειται να βρίσκονται στην περιοχή τουλάχιστον 300 επιπλέον επισκέπτες για τους αγώνες.».

Η τελετή λήξης και η απονομή βραβείων θα γίνουν την Μ. Τετάρτη, ενώ τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι τα δημοτικά γήπεδα της Μεθώνης, της Χώρας, της Πύλου και το 5x5 της Πύλου. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι ο Παναιτωλικός, ο Αίαντας Καλαμάτας, οι Tornados, ο Α.Ο. Π.Κ. Πατίστα και ο Α.Ο. Θήβας, ενώ τη λίστα συμπληρώνουν οι τοπικές ομάδες και συνδιοργανώτριες του Τουρνουά Α.Ο. Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας Πύλου, Αθλητική Ακαδημία Χώρας και Α.Ο. Μεθώνης.