Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 12:27

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μαθαίνει αντίπαλο σήμερα η “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μαθαίνει αντίπαλο σήμερα η “Μαύρη Θύελλα”

 

Τον αντίπαλο της στο μπαράζ ανόδου στην Football League θα μάθει σήμερα.

Η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ των ομάδων που πήραν τη 2η θέση στους 8 ομίλους της Γ’ εθνικής θα γίνει σήμερα στη 1 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ εκεί όπου η “Μαύρη Θύελλα” θα μάθει τον αντίπαλο της.

Η Καλαμάτα θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν εκ των Ιωνικού, Αιολικού και Διαγόρα Ρόδου, των τριών ομάδων δηλαδή που κατέκτησαν την 2η θέση σε 5ο, 6ο και 7ο όμιλο αντίστοιχα.

Θα γίνουν διπλοί αγώνες (εντός, εκτός) και οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την Football League.

Η πορεία των 4 ομάδων

Ο Ιωνικός τερμάτισε 2ος στον 5ο όμιλο. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ιεράπετρα ενώ τις δύο πρώτες θέσεις διεκδικούσε μέχρι το τέλος ο τρίτος τελικά Εθνικός. Ο Ιωνικός συγκέντρωσε 47 βαθμούς (3 πίσω από την κορυφή), είχε 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 24 ματς ενώ πέτυχε 32 γκολ και δέχτηκε 11. Προπονητής είναι ο Δημήτρης Αρναούτης.

Ο Διαγόρας Ρόδου τερμάτισε 2ος στον 6ο όμιλο, πίσω από μια άλλη ομάδα της Ρόδου, τον Ιάλυσο.

Σε 24 αγώνες ο Διαγόρας είχε 16 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ πέτυχε 42 γκολ και δέχτηκε 9. Τερμάτισε 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 14 μπροστά από τον τρίτο Παλληνιακό. Προπονητής είναι ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Ο Αιολικός τερμάτισε 2ος στον 7ο όμιλο, 16 βαθμούς πίσω από το Αιγάλεω που πήρε τον τίτλο και δύο βαθμούς μπροστά από τον τρίτο Ηλυσιακό. Σε 22 παιχνίδια είχε απολογισμό 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες ενώ πέτυχε 32 γκολ και δέχτηκε 18.

Η Καλαμάτα ήταν 2η στον 8ο όμιλο, τρεις βαθμούς πίσω από τον Ασπρόπυργο και έξι μπροστά από τον τρίτο Παναργειακό. Σε 26 παιχνίδια είχε 20 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ πέτυχε 45 γκολ και δέχτηκε 12. Ξεκίνησε με 11 νίκες στα 11 πρώτα ματς χωρίς να έχει δεχτεί ούτε γκολ, πήρε διαφορά ακόμη και 10 βαθμών από τον Ασπρόπυργο, αλλά η πτώση στο β’ γύρο και το 5-0 στο ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο την έριξαν από την κορυφή. Προπονητής ο Γιάννης Χριστόπουλος.