Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 12:33

Εράνη: Προετοιμάζεται για το ντέρμπι με Πάμισο

Γράφτηκε από τον
Εράνη: Προετοιμάζεται για το ντέρμπι με Πάμισο

Ηττημένη έφυγε το Σάββατο από την Καλαμάτα η Εράνη, χάνοντας  1-0 από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Η φιλιατρινή ομάδα αγωνίστηκε από το 23' με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Μπεγκλεκτσή. Παρ' όλα αυτά είχε καλή παρουσία και άπαντες στα Φιλιατρά θεωρούν ότι με 11 παίκτες δεν θα έχαναν.
Αυτή ήταν η τρίτη φετινή ήττα για την Εράνη που απέχει 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πάμισο.


"Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση παρότι παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Είχαμε κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Εάν δεν ήταν η άτυχη στιγμή με την αποβολή, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός είναι πάντως από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας", λέει ο Μιχάλης Ζάγκος.
Ο προπονητής της Εράνης ξεκαθαρίζει ότι το ματς με τους "ερυθρόλευκους" ανήκει στο παρελθόν και στο μυαλό υπάρχει μόνο το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Πάμισο.
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Πάμισος έχει καλή ομάδα και είναι πρωτοπόρος. Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος και θα παίξουμε ελεύθερα. Το άγχος το έχει ο αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι μπορούμε να βρεθούμε πιο κοντά στην κορυφή. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, αφού θα χαθούν βαθμοί".
Η Εράνη με νίκη την Κυριακή θα μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τους Νησιώτες και θα μπει στο κόλπο της ανόδου με δεδομένο ότι θα απομένουν δέκα αγωνιστικές.
Η προετοιμασία ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο  τιμωρημένος Μπεγλεκτσής.