Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 10:31

"Μαύρη Θύελλα": Αν θέλουμε τίτλο πρέπει να κερδίσουμε, λέει ο Ράλλης - 3.000 εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν για το ντέρμπι με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

Το πολυπόθητο διπλό στην Κόρινθο ήρθε έστω και δύσκολα την Κυριακή για την "Μαύρη Θύελλα", η οποία διατηρήθηκε σε… απόσταση βολής (3 βαθμοί) από τους πρωτοπόρους και πλέον ετοιμάζεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τα ντέρμπι κορυφής που ακολουθούν...


Η Μεσσηνιακή ομάδα έχει μπροστά της το ματς με την Ερμιονίδα που θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο ενώ - μετά την διακοπή του πρωταθλήματος - στις 1 Μαρτίου θα παίξει με τον έτερο πρωτοπόρο, την ΑΕ Καραϊσκάκης, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Δύο καθοριστικά ματς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον φετινό τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.
Στο μελανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση μετά τις συνεχόμενες νίκες αλλά και αισιοδοξία εν όψει ντέρμπι.
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ράλλης με δηλώσεις του στο «Notosport» εξέφρασε αυτή την αισιοδοξία ενώ κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Να σημειωθεί μάλιστα ότι η Μεσσηνιακή ομάδα θα κυκλοφορήσει 3.000 εισιτήρια για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής!
«Μείναμε πίσω στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά η βαθμολογική διαφορά καλύφθηκε σε μεγάλο βαθμό. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, πόσο μάλλον με την Ερμιονίδα που είναι ποιοτική ομάδα. Όμως αν θέλουμε τον τίτλο, αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε! Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να βοηθήσει τους παίκτες και αισιοδοξούμε…», τόνισε ο πρόεδρος της Μεσσηνιακής ομάδας.
Αγωνιστικά, οι παίκτες σήμερα είχαν το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης και αύριο θα επιστρέψουν στο γήπεδο και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής.
Το ευχάριστο είναι πως θα τεθούν ξανά στην διάθεση του Γκόφα οι Σκαρλάτος και Καντούτσης, οι οποίοι λόγω τραυματισμών έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι στην Κόρινθο. Απόντες θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Τσιμικλής και ο τραυματίας Τριανταφυλλάκης.