Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 20:27

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-3: Σε περιπέτειες οι “ερυθρόλευκοι” μετά τη νέα ήττα

Γράφτηκε από τον

Σε περιπέτειες σε ότι αφορά την παραμονή του στην Α’ τοπική έμπλεξε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από την Ανδρούσα με 3-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρότι ξεκίνησαν καλά το ματς και κατάφεραν στο 24’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια και στην εκπνοή του α’ μέρος η αντίπαλος τους ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και μετά φαίνεται πως έμειναν από δυνάμεις, αφού στο δεύτερο μέρος δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Κατσίποδα.

Η Ανδρούσα, με σωστή διαχείριση, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, μετά το γκολ που δέχτηκε άρχισε να ανεβάζει την απόδοση της και να φτάνει με απειλητικές διαθέσεις στην εστία του Αντωνόπουλου. Κατόρθωσε ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45 να φτάσει στην ισοφάριση και στην επανάληψη κυριάρχησε, αφού ο αντίπαλος της δεν έδειξε ικανός να διατηρήσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας ή να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ετσι ο Αντ. Καλογερόπουλος κατόρθωσε σε διάστημα 10 λεπτών (83’, 93’) αρχικά με πέναλτι να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του και στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Φάσεις – γκολ

Στο 18’ στου του Ζέππου έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό άλλαξε πορεία με κατεύθυνση προς τα δίχτυα, όμως πρόλαβε ο Υμεράσι και την έδιωξε πλάγια. Στο 21’ ο Σκιάς με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 24’ ο Ζέππος μπήκε στην περιοχή έκανε τη σέντρα στο α’ δοκάρι, όπου ήταν αμυντικός και έδιωξε την μπάλα, στέλνοντας την πάνω στον Μαγουλιανίτη, ο οποίος με μακρινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Στο 37’ ο Αναγνωστόπουλος επιχείρησε το σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 44’ σέντρα του Αναγνωστόπουλου στην περιοχή δεν κατάφεραν να διώξουν οι αμυντικοί και έφτασε στον Μπάλα, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Ενα λεπτό μετά ο Μπέρμπερη έκανε τη σέντρα στο β’ δοκάρι σχεδόν για τον Κορομηλά, αυτός απέφυγε έναν αμυντικό και σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ από τη συμβολή σχεδόν της αριστερής δοκού. Στο 50’ σε μπροστινή μπαλιά ο Αναγνωστόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μπήκε στην περιοχή σούταρε για να μπλοκάρει ο Αντωνόπουλος. Στο 53’ ο Χαρμπίλας έκανε την παράλληλη πάσα στον Τσώνη αυτός από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής έκανε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα κατέληξε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 64’ φάουλ του Αντ. Καλογεροπούλου στο πίσω δοκάρι σχεδόν για τον Γκούνη, αυτός έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα σχεδόν από το κάθετο δοκάρι. Στο 83’ ο Κάλλας μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μαγουλιανίτη και αμέσως ο διαιτητής Ρέκκας σφύριξε το πέναλτι. Ο Αντ. Καλογερόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έγραψε το 1-2. Στο 93’ ο Διαμαντής δεν βρήκε χώρο για να σουτάρει και γύρισε την μπάλα προς τα πίσω στον Αντ. Καλογερόπουλο, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς διαιτητές τους Αδαμόπουλο, Μπαρδή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μπούνας (67’ Τσούνι), Γαβράς (81’ Κ. Μάλαμας), Σκιάς, Θεοδώρου, Ζέππος, Μαγουλιανίτης (86’ Κουπούζος), Μπέρμπερη, Μπαζάνης, Αλεξανδρόπουλος, Κορομηλάς (56’ Γιαννουκάκης).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι, Γκούνης, Κακογιάννης, Τσώνης, Α. Καλογερόπουλος, Αναγνωστόπουλος (90’ Κουρέτας), Χαρμπίλας (76’ Κάλλας), Γ. Καλογερόπουλος, Διαμαντής, Μπάλας.