Παρασκευή, 03 Μάιος 2019 15:25

ΕΡΑΝΗ: Να συνεχίσει το σερί με Θουρία, παρά τα προβλήματα

Γράφτηκε από τον

 

Μόνο νίκες μετρά η Εράνη μετά τις 17 Μαρτίου και έχει βρεθεί στη δεύτερη θέση της Α’ τοπικής.

Η φιλιατρινή ομάδα ύστερα από την ήττα με 2-0 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Α.Ο. Διαβολιτσίου, έχει επικρατήσει κατά σειρά της Ανδρούσας (2-1), του Ολυμπιακού Ανάληψης (0-2), της Κυπαρισσίας (0-1), του Τέλλου Αγρα (3-1) και του Εθνικού Μελιγαλά (0-2). Στην έδρα της έχει μάλιστα 9 συνεχόμενες νίκες και το ζητούμενο είναι να διευρύνει το σερί στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς, με αντίπαλο τον Πανθουριακό. Αυτό που προβληματίζει πάντως τον Κώστα Λυμπερόπουλο είναι η αποχή από τις προπονήσεις λόγω των γιορτών, αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν. Ο Νίκος Κόλλιας έχει χτυπήσει στο δάκτυλο του χεριού του και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, όπως και του Γιώργου Πέππα που βρίσκεται στην Εύβοια. Ακόμα ο Φώτης Γιαννακόπουλος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό στο φιλικό της Τετάρτης με την Καλαμάτα και δύσκολα θα προλάβει το ματς.

Μέτρησε δυνάμεις στο φιλικό

Το φιλικό με τη “Μαύρη Θύελλα” έγινε προχθές στο γήπεδο των Φιλιατρών (φωτό από τη σελίδα της Εράνης στο facebook) με σκοπό να βοηθηθεί περισσότερο η Καλαμάτα εν όψει των αγώνων μπαράζ με τον Διαγόρα. Η Εράνη είχε πάντως την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της με έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και το τελικό 0-6 ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τον Κώστα Λυμπερόπουλο.

Ο προπονητής της Εράνης ευχήθηκε στην Καλαμάτα να πετύχει το μεγάλο της φετινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.