Τετάρτη, 08 Μάιος 2019 12:34

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Προβάδισμα ανόδου ψάχνει σήμερα στη Ρόδο με Διαγόρα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Προβάδισμα ανόδου ψάχνει σήμερα στη Ρόδο με Διαγόρα

 

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την “Μαύρη Θύελλα” η οποία σήμερα (4 μ.μ.) θα δώσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο ματς που θα κρίνουν τη φετινή χρονιά καθώς η ομάδα που θα βγει νικήτρια από το ζευγάρι θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Football League. Ο επαναληπτικός θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 15 Μαΐου στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα ένα σκορ που θα της δώσει το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς.

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα ήταν 2η στον 8ο όμιλο, τρεις βαθμούς πίσω από τον Ασπρόπυργο και έξι μπροστά από τον τρίτο Παναργειακό, ενώ ο Διαγόρας Ρόδου, που έχει στον πάγκο τον Πέτρο Ρουτζιέρη, τερμάτισε 2ος στον 6ο όμιλο, πίσω από μια άλλη ομάδα της Ρόδου, τον Ιάλυσο.

Ερωτηματικό ο Βοσκόπουλος

Η αποστολή της Καλαμάτας έφτασε αεροπορικώς χθες το απόγευμα στη Ρόδο ενώ το σημερινό ματς θα παρακολουθήσουν και λιγοστοί φίλαθλοι της Μεσσηνιακής ομάδας που ταξίδεψαν μεμονωμένα στη Ρόδο. Το μεγάλο πρόβλημα για τον τεχνικό της Μεσσηνιακής ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο έχει να κάνει με τον Γιάννη Βοσκόπουλο καθώς ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενα διάστημα και η συμμετοχή του στο σημερινό ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.