Παρασκευή, 10 Μάιος 2019 12:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Με γεμάτο γήπεδο θα νικήσουμε το Διαγόρα”, λέει ο Αγ. Χριστόπουλος

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Με γεμάτο γήπεδο θα νικήσουμε το Διαγόρα”, λέει ο Αγ. Χριστόπουλος

 

Γκολ – μαχαιριά στο 93’ δέχτηκε προχθές η Καλαμάτα στη Ρόδο, αλλά ακόμα είναι... ζωντανή.

Η “Μαύρη Θύελλα” έχει την ευκαιρία να ανατρέψει την ήττα στο πρώτο ματς μπαράζ ανόδου με 1-0 από το Διαγόρα, στη ρεβάνς που έχει οριστεί για την προσεχή Τετάρτη στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ενα παιχνίδι που θα κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς και την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Μεσσηνιακή ομάδα.

Ο βασικός χρηματοδότης της “Μαύρης Θύελλας” Αγαθοκλής Χριστόπουλος , μιλώντας στην “Ελευθερία” δεν έκρυψε την πίστη του για την άνοδο στη νέα Football League. “Στη Ρόδο δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε, αλλά μέχρι το 93’ το ματς πήγαινε καλά, με την έννοια ότι δεν είχαμε δεχτεί γκολ. Πιστεύω όμως ότι στο δεύτερο ματς θα είμαστε εμείς οι νικητές και γι’ αυτό πρέπει να συμβάλει και ο κόσμος.

Με γεμάτο γήπεδο θα νικήσουμε τον Διαγόρα”. Ο κ. Χριστόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία και στους φίλαθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο “σμαραγδένιο” νησί , λέγοντας μάλιστα ότι ένας εξ’ αυτών είχε ταξιδέψει από την Σκωτία για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του “Μαύρη Θύελλα”!

Μήνυση για την επίθεση σε Αγ.. Χριστόπουλο

Το προχθεσινό μπαράζ ανόδου στη Ρόδο επισκιάστηκε από τον θάνατο ενός φιλάθλου και συγκεκριμένα του πατέρα του προπονητή του Διαγόρα Πέτρου Ρουτζιέρη Γιάννη που άφησε την τελευταία του πνοή στις εξέδρες.

Ακόμα στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι της Καλαμάτας δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και φωτοβολίδες από μερίδα οπαδών του Διαγόρα. Ο Αγ. Χριστόπουλος που είδε το ματς μαζί με τους φιλάθλους της “Μαύρης Θύελλας”, θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, μιας και μια πέτρα τον βρήκε στο αυτί!.“Ευτυχώς που με χτύπησε εκεί και όχι στον κρόταφο, γιατί τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Η αστυνομική δύναμη ήταν ελλιπέστατη. Το δήλωσα και στον παρατηρητή του αγώνα, ο οποίος μου είπε ότι δεν είδε τίποτα, αλλά βλέποντας και την γνωμάτευση του γιατρού, το έγραψε στο φύλλο αγώνα”.

Εχασε την πτήση!

Η Καλαμάτα δεν έχασε στη Ρόδο μόνο το ματς, αλλά και το... αεροπλάνο, αφού από παρανόηση έφθασε χθες καθυστερημένα στο αεροδρόμιο και η πτήση είχε αναχωρήσει! Ετσι η Καλαμάτα παρέμεινε και την Πέμπτη στο νησί , όπου προπονήθηκε και αναμένεται να πετάξει σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι.