Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 17:01

Αστέρας Τρίπολης: Προτεραιότητα 10άρι, στόπερ και φορ!

Γράφτηκε από τον

Ο σχεδιασμός στον Αστέρα για τη νέα σεζόν... τρέχει, με τους ανθρώπους της ομάδας να ξέρουν επακριβώς τί χρειάζονται για να δυναμώσουν την ομάδα.

Σας γράψαμε πως στην ομάδα έχουν στο μυαλό τους την ανανέωση παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, εκτός από το να ξεκαθαρίσουν το θέμα του προπονητή, με τον Παράσχο να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παραμονής. Στο εν λόγω κείμενο, σας είχαμε αναφέρει πως ο Καλτσάς αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διετή διάρκεια.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Μουνάφο. Όσον αφορά στον Κοσμά Τσιλιανίδη, μη θεωρείτε τόσο σίγουρο ότι θα αποχωρήσει.

Μανιάς και Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να χαιρετήσουν όπως κι ο Αθανασιάδης που θα μετακομίσει στην Αθήνα για την ΑΕΚ.
Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Γαλανακόπουλος, είναι στην Ισπανία αυτές τις μέρες και με την επιστροφή του θα «τρέξουν» εξελίξεις.

Στόχος είναι η απόκτηση ενός στόπερ, ενός δεκαριού και δύο φορ. Εξετάζονται 2-3 περιπτώσεις από την Ελλάδα, αλλά φυσικά η προτίμηση στην ισπανική αγορά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Εξάλλου, οι καλύτερες μεταγραφές των Αρκάδων το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν από την Ιβηρική χερσόνησο με τους Βαλιέντε και Μαρκ Φερνάντεθ να.... βγάζουν τα λεφτά τους.

Πηγή: gazzetta.gr