Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 19:02

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0: Με γκολ του Αναγνωστόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ του Αναγνωστόπουλου στο β’ ημίχρονο η Ανδρούσα επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα της, του Τσικλητήρα Πύλου με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν σε μία από τις επιθετικές προσπάθειες του να σκοράρουν, ένα γκολ που αποδείχθηκε αρκετά ώστε να πάρουν τη νίκη και τους τρεις πόντους.

Ο Τσικλητήρας Πύλου είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στη διάρκεια του 90λεπτου, με πιο αξιόλογες αυτές που είχαν οι Διακουμής (2 σουτ), Γεωργιάδης (2 σουτ) και Σεφεράσι (κεφαλιά), όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κατσίποδα και έτσι έφυγαν χωρίς κάτι θετικό από αυτό το ματς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε η ομάδα της Ανδρούσας στο 70’ όταν ο Αναγνωστόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των Σαρρή, Γρ. Παπαγεωργίου και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Υμεράσι, Τριανταφυλλίδης, Κακογιάννης, Τσώνης, Α. Καλογερόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Θεοδοσόπουλος (83’ Κουρέτας), Χαρμπίλας (54’ Γκούνης), Γ. Καλογερόπουλος, Διαμαντής.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Ι. Τρίψας, Ν. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι, Γεωργιάδης (86’ Κουρεμπάνας), Γρ. Παπαγεωργίου, Καγιανάς (58’ Ζίου), Παυλάκος, Διακουμής, Ζάτσα (46’ Σούλα), Κ. Μεμά (72’ Ανδρώνης).