Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 18:20

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-2: Νέο διπλό με γκολ στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-2: Νέο διπλό με γκολ στο β’ ημίχρονο

Ενα ακόμη διπλό, το πέμπτο στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε χθες ο Εθνικός Μελιγαλά που επιβλήθηκε στην Κυπαρισσία του ΑΟΚ με 2-0.

Ετσι η ομάδα του Πάνου Πολίμου συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στην Α’ τοπική και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Και τα δύο γκολ για την ομάδα του Μελιγαλά επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους νεαρούς Παπαθεοδώρου και Διακουμάκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Πάνος Πολίμος όσο και ο Τάκης Παναγόπουλος χρησιμοποίησαν πολλούς νεαρούς στο χθεσινό ματς.

Για την Κυπαρισσία το χθεσινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι τη φετινή χρονιά μιας και την τελευταία αγωνιστική θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο με το Φαραί.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 32’ όταν ο Κ. Κωνσταντόπουλος έδωσε στον Χαραλαμπόπουλο που σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο ΑΟΚ είχε δύο ακόμη καλές στιγμές με τους Κ. Κωνσταντόπουλο και Δημητρακάκη.

Στον αντίποδα ο Εθνικός απείλησε με τους Παπαθεοδώρου και Ρουμελιώτης, ενώ στο 40’ του ακυρώθηκε ένα γκολ... Ο Θανόπουλος σούταρε, ο Μικελόπουλος απέκρουσε και ο Παπαθεοδώρου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Σκόρερ οι νεαροί Παπαθεοδώρου, Διακουμάκος

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μελιγαλά πήρε κεφάλι στο σκορ στο 67’ όταν ο Μπούνας μετά από ωραία ενέργεια έδωσε στον Παπαθεοδώρου που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 85’ έγινε το 0-2 με τον Σεμούρη να σεντράρει και τον Διακουμάκο να προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τους ανθρώπους του ΑΟΚ να φωνάζουν για οφσάιντ.

Στο 94’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καλογερόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως το γκολ της Κυπαρισσίας ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του Αριδά.

Το ματς σφύριξε ο Μπουρίκας, με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Γάκη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μικελόπουλος (80’ Δασκαλόπουλος), Ανδρουτσής, Αριδάς, Ζαφείρης, Θ. Κωνσταντόπουλος (70’ Κοσμόπουλος), Χαραλαμπόπουλος (75’ Τσάπο), Χρονόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος, Καραβούλιας (68’ Μπαριαμάι), Δημητρακάκης, Βασίλιεφ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μεταξάς (84’ Φρέσκας), Ντεμίρι, Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρη, Παπαδόπουλος (60’ Διακουμάκος), Καρατζούλιας, Παπαθεοδώρου, Ν. Ρουμελιώτης (84’ Θ. Ρουμελιώτης), Σπυρόπουλος (75’ Καλογερόπουλος).