Τρίτη, 14 Μάιος 2019 10:00

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με κόσμο η σημερινή τελευταία προπόνηση

Γράφτηκε από τον

Λίγες ώρες έμειναν για το ματς της χρονιάς για την “Μαύρη Θύελλα”, η οποία αύριο στις 3 μ.μ. θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Διαγόρα, στον επαναληπτικό του 1-0 με το οποίο είχε κερδίσει η ομάδα της Ρόδου στον πρώτο αγώνα μπαράζ.

Η Μεσσηνιακή ομάδα σήμερα στις 10.45 π.μ. θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, μέρος της οποίας μάλιστα θα γίνει παρουσία φιλάθλων. Συγκεκριμένα, οι Μεσσήνιοι θα ανοίξουν τις θύρες του γηπέδου μια περίπου μισή ώρα στο ξεκίνημα της προπόνησης σε μια προσπάθεια να έρθει κοντά ο κόσμος της ομάδας και να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες εν όψει του αυριανού αγώνα. Στην συνέχεια ο κόσμος θα αποχωρήσει προκειμένου να γίνει χωρίς φιλάθλους το δεύτερο μέρος της προπόνησης, όπου θα αφορά την τακτική του αυριανού αγώνα.

Στο “μελανόλευκο” στρατόπεδο γνωρίζουν άπαντες ότι το έργο τους θα είναι δύσκολο αύριο, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την άνοδο και θεωρούν ότι η ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα είναι μέσα στις δυνατότητες τους. Παράλληλα, Γιάννης Χριστόπουλος και παίκτες περιμένουν ότι ο κόσμος θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη στην προσπάθεια τους για άνοδο στην Football League.

Αγωνιστικά, ο Βοσκόπουλος ξεπέρασε απόλυτα τον τραυματισμό του και αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική 11άδα ενώ στην διάθεση του Χριστόπουλου είναι και ο Χίλγκεν που εξέτισε την ποινή του. Ετσι απόντας θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Τάμπας.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και θα συνεχιστεί και σήμερα Τρίτη. Συγκεκριμένα, η προπώληση θα γίνεται σήμερα από τα γραφεία της ομάδας, κατά τις ώρες 9 π.μ.-3 μ.μ. και 6 μ.μ.-8 μ.μ. ενώ διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και από το περίπτερο της ομάδας στην Παραλία (στην συμβολή των οδών Φάρων και Ναυαρίνου) που θα λειτουργήσει σήμερα 10 π.μ. - 2 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ στην δυτική κερκίδα, 10 ευρώ στη νότια και την βόρεια κερκίδα, ίδιες δηλαδή με αυτές των αγώνων του πρωταθλήματος.

 Μπιστικέας: “Εχουμε πολύ καλύτερη ομάδα”

Την πίστη του ότι η Καλαμάτα είναι καλύτερη και θα πάρει σκορ ανόδου αύριο εκφράζει ο παλαίμαχος της Καλαμάτας Γιώργος Μπιστικές και καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

“Εχουμε πολύ καλύτερη ομάδα και η πείρα και το ένστικτο μου λένε ότι θα κερδίσουμε άνετα το Διαγόρα. Εχω εμπιστοσύνη στους φιλάθλους μας και περιμένω ότι θα γεμίσουν το γήπεδο για να πάρουμε την άνοδο”.