Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2014 09:54

"Μαύρη Θύελλα": Αλμα για τον τίτλο θέλει να κάνει αύριο με νίκη στο ντέρμπι με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο ζητούμενο στο αυριανό ντέρμπι για την "Μαύρη Θύελλα" είναι η νίκη, με την οποία θα πιάσει την Ερμιονίδα στην βαθμολογία. Το δεύτερο να κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά ώστε να μην μειονεκτεί σε περίπτωση ισοβαθμίας (είχε χάσει 3-1 στο πρώτο ματς). Και το τρίτο να χάσει η ΑΕ Καραϊσκάκης στην δύσκολη αποστολή που έχει στη Βάρδα. Το σενάριο αυτό θα είναι το ιδανικό και αν επαληθευτεί (δεν είναι καθόλου απίθανο) θα φέρει από αύριο την "Μαύρη Θύελλα" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ' εθνικής.


Όλα αυτά θα συμβούν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, μιας από τις πιο κρίσιμες του φετινού πρωταθλήματος.
Οι συνεχόμενες νίκες, η κρισιμότητα του αγώνα αλλά και η προοπτική της κορυφής έχουν φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο της Μεσσηνιακής ομάδας και όλα δείχνουν ότι αύριο το Δημοτικό Στάδιο θα είναι γεμάτο.
Η προπώληση των 3.000 εισιτηρίων που κυκλοφόρησαν είναι εντυπωσιακή και οι «μελανόλευκοι» αισιοδοξούν ότι οι εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου θα θυμίσουν αύριο παλιές καλές εποχές…

Διάθεση εισιτηρίων
σήμερα και αύριο

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται και σήμερα στην καφετέρια Avenue (στην οδό Φαρών 154 δίπλα από το JOY, από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ) αλλά και στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας (δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ).
Εισιτήρια διαθέτουν και οι «Bulldogs». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ.
Αύριο Κυριακή θα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου.

Γεμάτο ρόστερ
η Καλαμάτα

Αγωνιστικά το ευχάριστο είναι πως θα τεθούν ξανά στην διάθεση του Γκόφα οι Σκαρλάτος και Καντούτσης, οι οποίοι λόγω τραυματισμών έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι στην Κόρινθο. Επιπλέον και ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του. Απόντες θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Τσιμικλής και ο τραυματίας Τριανταφυλλάκης.

Χωρίς δύο αλλά
με κόσμο η Ερμιονίδα

Η Ερμιονίδα θα παίξει στην Καλαμάτα χωρίς τον Κολόκα που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με την Βάρδα και τον βασικό γκολκίπερ Πονηρό που στο ίδιο ματς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.
Ωστόσο, θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της καθώς διοργανώνεται εκδρομή από την Αργολίδα στην Καλαμάτα!
Να σημειωθεί πως το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο μετρά 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σφυρίζει ο Σελίμος
από τη Λακωνία

Το παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Σπύρος Σελίμος από την ΕΠΣ Λακωνίας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Παλαμίδας, Γιώργος Σταματάκος επίσης από την ΕΠΣ Λακωνίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Λαγός (ΕΠΣ Αχαΐας).
• Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας Ντίνου Δημητρακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.
• Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία την Καλαμάτα για την είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Κόρινθο. Η Καλαμάτα θα πρέπει να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 20 του μήνα.