Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014 19:49

"Μαύρη Θύελλα": Γκόφας, Παπανικολόπουλος και παίκτες αισιοδοξούν για νίκη στο ντέρμπι με την Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκαναν σήμερα, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας, ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Αθανασόπουλος, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Γιάννης Τσόπελας, Παναγιώτης Τσιμικλής, οι οποίοι δνε έκρυψαν την αισιοδοξία τους για νίκη στο αυριανό ματς.



Μίλτος Γκόφας: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε όλο το χρόνο. Η διαφορά μας είναι εκεί που θέλαμε. Ολα μέχρι στιγμής είναι όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Η νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στο πρωτάθλημα». Οσο για τον κόσμο σημείωσε: «Ολοι μου έχουν πει ότι θα ζήσω στιγμές τις οποίες δεν έχω ξαναδεί. Αυτό περιμένω και γω να δω την Κυριακή».

Νικήτας Παπανικολόπουλος: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ερμιονίδας και να κάνουμε το αυτονόητο. Τα παιδιά είναι έτοιμα από αγωνιστική, ψυχολογική και οικονομική πλευρά και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας και θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να βιώσουν πρωτόγνωρες στιγμές. Οσον αφορά εμένα, αυτό που θα ζήσουμε την Κυριακή στο γήπεδο θα μου θυμίσει πολλά από τα παλιά. Την Κυριακή η ομάδα και ο κόσμος θα μιλήσουν στο γήπεδο».

Βασίλης Αθανασόπουλος: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι με την Ερμιονίδα είναι παιχνίδι "κλειδί" γιατί η αντίπαλός μας είναι μία από τις ανταγωνίστριες για τον τίτλο. Επίσης πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης και θα μας βοηθήσει να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».

Αντώνης Κωνσταντόπουλος: «Για να πάρουμε το παιχνίδι θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και καλούμε τον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης. Τον χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από άλλες φορές. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο. Εχουμε καλή ψυχολογία, καθώς έχουμε περάσει δύσκολα παιχνίδια και πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου και τη δουλειά που έχει γίνει να κερδίσουμε».

Γιάννης Καλογερόπουλος: «Είναι κομβικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής με την Ερμιονίδα. Είμαστε 100% έτοιμοι και έχουμε μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό μας, τη νίκη. Κατά 80% θα κρίνει την άνοδο. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί θα μας ενισχύσει όπως πάντα και θα είναι ο 12ος παίκτης μας».

Γιάννης Τσόπελας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε την Ερμιονίδα, αλλά στο γήπεδό μας όλα είναι στο χέρι μας. Ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει και όλα θα πάνε καλά».

Παναγιώτης Τσιμικλής: «Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι τώρα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ο 12ος παίκτης και όλοι οι Καλαματιανοί, αλλά και οι Μεσσήνιοι θα πρέπει να είναι εδώ».