Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 19:13

Ανακοινώθηκαν οι ποινές στους παίκτες, την άλλη εβδομάδα οι ποινές των ομάδων

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεδρίασε σήμερα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΜ, χωρίς όμως να λάβει απόφαση για την τύχη του αγώνα Ασπρόχωμα - Αρφαρά που διεκόπη το περασμένο Σάββατο. Η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα, με τις δύο ομάδες να κινδυνεύουν με μηδενισμό στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά και αφαίρεση δύο βαθμών.
Αντίθετα, ανακοινώθηκαν οι ποινές στους παίκτες που αποβλήθηκαν στο εν λόγω παιχνίδι. Οι Κ. Καπόγλης και Κ. Λυμπερόπουλος του Αστέρα Αρφαρών τιμωρήθηκαν με 7 και 4 αγωνιστικές αντίστοιχα, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες που εμπλέκονταν στα επεισόδια έπεσαν στα… μαλακά καθώς τιμωρήθηκαν με μια μόνο αγωνιστική!
Αναλυτικά οι ποινές έχουν ως εξής:
Από την Α' τοπική ο Κ. Καπόγλης του Αστέρα Αρφαρών τιμωρήθηκε με 7 αγωνιστικές και 70 ευρώ. Ο συμπαίκτης του Κ. Λυμπερόπουλος με 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ. Με μια αγωνιστική και 10 ευρώ τιμωρήθηκαν ακόμη οι παίκτες του αστέρα Γ. Μπούρας, Γ. Κάρτσωνας, Α. Ματθαίος, Γ. Γιαννακούντζος.
Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκαν ακόμη οι παίκτες του Ασπροχώματος Ε. Μουράτι, Ε. Κονταξής, Π. Θεοδωρόπουλος, Σ. Φουρναράκος, Α. Καραχάλιος, Β.-Ν. Κόκκαλης.
Ο Κ. Παπαβασιλόπουλος του Αίαντα τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ.

13 αγωνιστικές στο Φίλαϊ

Από την Β' τοπική ο Φίλαϊ του Ηρακλή Καλαμάτας (που ήταν υπότροπος) τιμωρήθηκε με 13 αγωνιστικές και 130 ευρώ. Με δύο αγωνιστικές και 20 ευρώ τιμωρήθηκαν οι Δ. Αναζίκος (Αστέρας Μικρομάνης), Χ. Καλογερόπουλος (Στενωσιά) και με μια αγωνιστική οι Α. Καρδάσης (Αστέρας Μικρομάνης), Α. Νικολακόπουλος (Στενωσιά) και Α. Στασινόπουλος (Μιλτιάδης).
Από την Γ' τοπική τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και 10 ευρώ ο Αν. Πουρνάρας του Θησέα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ