Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 20:45

Ανετο διπλό για το σοβαρό Μεσσηνιακό στα Σαγέικα (2-0 τον Εθνικό)

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Αργυρόπουλο και Χελά ο Μεσσηνιακός νίκησε σήμερα στα Σαγέικα με 2-0 τον τοπικό Εθνικό και διατηρήθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι "πράσινοι" ισοβαθμούν με τη Μανωλάδα στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής και έχουν 3 βαθμούς διαφορά από την 9η θέση που οδηγεί στο τοπικό.


Με το διπλό θα έλεγε κανείς πως ρέφαραν κατά κάποιο τρόπο την εντός έδρας ήττα από τον Πανναυπλιακό.
Ο Μεσσηνιακός ήταν σοβαρός από το ξεκίνημα και είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Το σημαντικό όμως είναι ότι πήρε τους τρεις βαθμούς που ήταν και το μοναδικό ζητούμενο.
Το 0-1 έγινε στο 17' με ωραίο σουτ του Αργυρόπουλου. Στο 30' ο Τσουλάκος είχε σουτ στο δοκάρι. Η ομάδα του Δημήτρη Τσάκωνα έλεγχε το ρυθμό του αγώνα και απείλησε εκ νέου με τους Ταχματζίδη και Βιτάλι.  Τελικά στο 57' διπλασίασε τα τέρματά της και ουσιαστικά "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούτς. Συγκεκριμένα ο Μπεγέτης έβγαλε μπαλιά ακριβείας και ο Χελάς που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα.
Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και έτσι οι "πράσινοι" κράτησαν άνετα το 0-2.
To μόνο που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, μιας και στο 85' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Τσιάκο ο Μπινιέρης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Kανελλόπουλος, Μπινιέρης, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος, Αυγερινός, Τζίφας, Παναγόπουλος (70΄ Κότσα), Βουρλούμης (46΄ Ντεμάι), Μπούρδος (80΄ Σαλαμαλίκης), Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Μπαστακός, Μπιμπίρης, Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος (80΄ Σπανός), Μπεγέτης, Ταχματζίδης (80΄ Πετρογιάννης), Χελάς, Τσουλάκος, Βιτάλι (88' Σταματελόπουλος).