Δευτέρα, 20 Μάιος 2019 14:52

ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-1: Δεύτερη θέση και 11η σερί νίκη στα Φιλιατρά!

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-1: Δεύτερη θέση και 11η σερί νίκη στα Φιλιατρά!

 

Την 11η σερί νίκη στα Φιλιατρά και 20ή συνολικά πανηγύρισε η Εράνη, επικρατώντας με 3-1 της Α.Ε. Μάνης.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, τερματίζοντας στη 2η θέση! Στα αξιοσημείωτα ότι μετά την ισοπαλία 1-1 με τον πρωταθλητή και αήττητο Α.Ο. Διαβολιτσίου στις 11 Νοεμβρίου, η Εράνη κέρδισε όλα τα ματς στο γήπεδό της! Μόνο το Διαβολίτσι και ο Απόλλωνας Καλαμάτας έφυγαν με βαθμολογικό όφελος από την έδρα της Εράνης.

Ο Απόλλωνας ήταν και ο μόνος που κέρδισε στα Φιλιατρά, αλλά κατέλαβε την 3η θέση στη βαθμολογία.

Η χθεσινή αντίπαλος της Εράνης, η Α.Ε. Μάνης πήρε την 9η θέση και στο χθεσινό τελευταίο της παιχνίδι μετέβη στην Τριφυλία με 12 παίκτες λόγω πολλών απουσιών.

Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία ομάδα και έτσι έγινε ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ όταν ο Βλαχόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λίβα και πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι για να σκοράρει στην επαναφορά ο Χατζηαράπης.

Στο 50’ ο Μπουρδέκας αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ, αλλά η Εράνη παρότι έμεινε με δέκα παίκτες, δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0.

Σκόρερ ο Βλαχόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να παίρνει φάλτσα και με τη βοήθεια και του αέρα να καταλήγει στο “Γ”. Ενας πρώην παίκτης της Εράνης, ο Βασίλης Μπεγέτης με σουτ στο 75’ μείωσε σε 2-1, όμως στο 85’ ο Κόλλιας με σουτ “σφράγισε” τη νίκη της Εράνης, γράφοντας το τελικό 3-1.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Τζεμαλάι και Βανικιώτη.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (75’ Μιχαλόπουλος), Μπακούρος, Μπουρδέκας, Νικολακόπουλος, Χάρμπας, Πέππας, Λαμπρόπουλος (55’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Χατζηαράπης (60’ Τσοροβάς), Βλαχόπουλος, Κόλλιας.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Λίβας, Χατζηπαναγιώτης, Ασημακόπουλος, Βαβαρούτσος, Μπεγέτης, Δουρούμης, Σαούτης, Μουστάκας (60’ Φετάχου), Χελάς, Κλ. Σπυρέας, Πουλάκος.